Generatie Gent: Evers, Capilla Rivera en Bares Fernandez tekenen eerste profcontract

Generatie Gent: Evers, Capilla Rivera en Bares Fernandez tekenen eerste profcontract

In het nieuwe jaar stellen we u graag voor aan enkele van onze jeugdige talenten. Bas Evers, Pablo Capilla Rivera en Javier Bares Fernandez tekenen hun eerste profcontract bij onze club en bouwen binnen onze jeugd mee aan de nieuwe Generatie Gent.

BAS EVERS

Bas Evers (2 december 2008) verdedigt sinds anderhalf jaar onze kleuren. Daarnaast is hij ook doelman bij  de nationale U16. Hij beschikt over uitstekende voeten, kan uitvoetballen onder druk en blijft steeds rustig. Afgelopen zomer nam hij met de U15 deel aan de KDB Cup. Samen met zijn ploegmaats behaalde hij de vijfde plaats na overwinningen tegen Real Madrid en Ajax. Op het eind van het toernooi werd hij verkozen tot Beste Doelman. Als nr. 1 wensen we hem alle succes toe bij de U16!

JAVIER BARES FERNANDEZ

Javier Bares Fernandez (2 januari 2008) volgde zijn opleiding in de EF Academy van Emilio Ferrera. De Spaanse Belg kan zowel uit de voeten als linksback of  als centrale middenvelder. Javier is linksvoetig en technisch verfijnd. Hij komt net als Bas uit voor onze U16 die momenteel aan de leiding staan in het klassement. Daarnaast maakt hij ook deel uit van de nationale selectie. Go Javier!

PABLO CAPILLA RIVERA

Pablo Rivera (20 november 2008) is net als Javier Bares Fernandez ingestroomd via de EF Academy. Als rechtsvoetige rechtsback maakt hij gretig gebruik van zijn snelheid en offensieve kwaliteiten. Pablo is een echte werker op het veld bij onze U16 en komt hij, net als Bas en Javier, ook uit voor onze nationale ploeg bij de U16. Veel succes, Pablo!


#COBW #KAAGENTJEUGD #GENERATIEGENT