Siebe Horemans definitief naar Excelsior Rotterdam

Siebe Horemans definitief naar Excelsior Rotterdam

Siebe Horemans werd sinds augustus 2018 uitgeleend aan het Nederlandse SBV Excelsior Rotterdam. Hij bereikte zo pas een akkoord met de Nederlandse tweedeklasser voor een definitieve overgang. 

Horemans startte zijn carrière bij KAA Gent als verdediger bij de U17. Al snel vervoegde hij de beloften alvorens hij in 2016 de overstap naar de A-kern maakte. Hij debuteerde in het seizoen ’16-’17 in een thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo. In hetzelfde seizoen maakte hij deel uit van de kern in de Europese kwalificatiematchen. Zo speelde hij de uitwedstrijd tegen FC Viitorul. Het daarop volgend seizoen kwam hij enkel tegen STVV in actie.

In het seizoen '17-'18 werd hij voor een halfjaar uitgeleend aan OH Leuven om aan speelminuten te komen, waarna hij in de zomer van 2018 koos voor een uitleenbeurt bij Excelsior Rotterdam. Na lang blessureleed maakte Horemans zijn debuut bij Excelsior op 3 februari in de stadsderby tegen Feyenoord. Meteen een topmoment voor Horemans want Excelsior versloeg de grote buur met 2-1. Hij kwam na zijn blessure in totaal nog in 11 wedstrijden in actie en zat steeds bij de wedstrijdkern.  Excelsior kon desondanks degradatie niet voorkomen. 

De club wenst Siebe alle succes in zijn verdere carrière!