Ticket- en reisinformatie uitwedstrijd SC Braga

Ticket- en reisinformatie uitwedstrijd SC Braga

Voor onze eerste wedstrijd van de Europa Leaguepoulefase uit tegen SC Braga op 15 september 2016, stelt de thuisclub 1000 tickets ter beschikking van onze supporters. Een deel van de tickets zal via de supportersclubs aangeboden worden, het andere deel via onze dienst Ticketing. 

De prijs van de tickets bedraagt 20 euro. Het betreft tickets in de vakken A9 en A10. Dit zijn laterale vakken daar in het stadion van SC Braga achter de doelen rotsen liggen en geen tribunes.

 

Start verkoop

De verkoop van de uittickets zal starten van zodra wij de tickets ontvangen hebben van onze Portugese collega's. Dat zal vermoedelijk rond 8 september zijn. 

Procedure verkoop

Wie onze Buffalo's in het unieke stadion van Braga wil gaan steunen en dus tickets verlangt, vragen we om volgende gegevens:

  • Voornaam + Naam
  • Adres
  • Rijksregisternummer
  • Reis-en verblijfsgegevens (m.a.w. hoe u naar daar plant te reizen en waar u zal verblijven)

Wanneer u in groep reist, ontvangen we graag 1 gsm-nummer per groep zodat we - eens ter plaatse - ook last minute nog zaken kunnen communiceren.

Reis ALL-IN met KAA Gent Travel!

Wie liever gewoon een all-in packet boekt (ticket voor de match en transfers inbegrepen), kan ook direct boeken bij onze vaste reispartner Way2Events via de pagina van KAA GENT TRAVEL. Er is keuze tussen een basic package en een businesspackage.

>> BOEK HIER JE TRIP NAAR BRAGA!