Hosted Energy zorgt voor Buffalo Energy

Hosted Energy zorgt voor Buffalo Energy


Of het de prestaties op het veld ten goede komt, valt nog even af te wachten. Wel kunnen we vol trots Hosted Energy voor de komende seizoenen de energiepartner zal zijn van KAA Gent.

Met een heel relevante case bij Sparta Rotterdam in de portefeuille, een sterk commercieel partnershipvoorstel en een grote drive om er samen iets mooi van te maken vonden beide partijen mekaar op korte termijn. Dit partnership valt dan ook perfect samen te vatten met volgende zin: We Are Energy, We Are Buffalo! KAA Gent wordt het Belgische uitgangbord van Hosted Energy. 

Buffalo Energy

Energieoptimalisatie

Met jouw bedrijf wil je slim ondernemen.Geld besparen. Maar tegelijk ook bijdragen aan een duurzame en betere wereld. Kies daarom voor energie van Hosted Energy.

Voor elk bedrijf de juiste oplossing op maat. Of je nu een grote fabriek runt vol zware machines of een kantoor met vier werkplekken.

Laadsystemen

De elektrische auto is tegenwoordig geen uitzondering meer in het straatbeeld. En de kans is groot dat jouw zakelijk wagenpark steeds meer uit elektrische voertuigen bestaat. Ook bezoekers vragen steeds vaker naar oplaadmogelijkheden op jouw locatie.

Alle reden dus om je parkeerfaciliteiten uit te rusten met laadpalen. Hosted Energy kijkt samen met jou naar de laadoplossing die bij je past.

Gratis afspraak boeken


#HostedEnergy #BuffaloEnergy #EnergyPartner