Jong KAA Gent voor het eerst zonder punten naar huis

Jong KAA Gent heeft op de zesde speeldag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Onze beloften verloren in Antwerpen met 2-0 van de Young Reds. Zo is La Louvière de enige nog ongeslagen ploeg in 1e Nationale.

Klassement 1e Nationale

Na de inhaalwedstrijd van afgelopen woensdag tegen Union Namur (4-0 winst) was het voor de jonge Buffalo’s al de derde wedstrijd in zes dagen. Vooral in de eerste helft had Jong KAA Gent het moeilijk. Antwerp was frisser en opende iets voorbij het halfuur de score via aanvoerder Dieter Vanhees. De 1-0-ruststand was verdiend.

In de tweede helft kwam Jong KAA Gent wel nog een paar keer in de buurt van een doelpunt. Goodluck Igbokwe besloot op de paal en Robbie Van Hauter mikte op de lat. In de slotfase werd het nog 2-0 met een afgeweken vrije trap van Victor Udoh. Komende zaterdag wacht een thuiswedstrijd in de vertrouwde Chillax Arena tegen Knokke (19.30u).