Signeersessie tijdens de Winterfeesten

Signeersessie tijdens de Winterfeesten

Samen met hoofdsponsor VDK houden we op 21 december van 18u tot 19u een signeersessie met een aantal spelers en trainer Hein Vanhaezebrouck. Iedereen is welkom in de Moosebar, vlakbij de ijspiste onder de Gentse Stadshal.

Naast de schaatspiste onder de imposante stadshal, is er nog een authentieke kerstmarkt en een reuzenrad met prachtig zicht op de binnenstad. Waan je in het Hoge Noorden met sfeervolle houten chalets, de Moosebar en Huskybar en een prachtige ijspiste. Gezelligheid troef in hartje Gent.

Wie zin heeft om de schaatsen om te binden, kan voor of na de signeersessie terecht op de ijspiste. Naast de gewone ijspiste, is er ook het leuke schaatsbaantje tussen de sparren voor de kleinsten onder ons. Een schaatsbaantje “only for Kids” dat speciaal door VDK werd aangelegd zodat ze kunnen leren schaatsen met of zonder schaatshulpjes in een feërieke omgeving.

Op vertoon van je VDK- (of JOVO-)bankkaart én identiteitskaart krijg je bovendien gratis toegang tot de ijspiste (huur schaatsen inbegrepen, normale kassaprijs 7 euro).