Info betreffende de verplaatsing naar Wolfsburg

Info betreffende de verplaatsing naar Wolfsburg

Zoals u reeds kon vermoeden zal er geen losse ticketverkoop meer zijn via de loketten voor de Champions League uitwedstrijd in Wolfsburg. Alle beschikbare tickets zijn immers de deur uit. Hieronder vinden de gelukkigen die er bij zijn, alle nodige info voor de verplaatsing naar Duitsland.

Supporters die verplaatsing maken met de bus

Er is een aparte en afgesloten parking voorzien voor de bussen van KAA Gent supporters, navigatiesysteem instellen op "In den Seewiesen". Klik hier voor het bijgevoegde parkeerplan. Buschauffeurs die moeten rusten kunnen daar hun bussen reeds parkeren vanaf de middag van de wedstrijd.
 

Supporters die verplaatsing maken met de wagen

De supporters met de wagen nemen een van de openbare parkings aan de Noordzijde van het stadion, genaamd “Allerpark”. Klik op de link hierboven bij "Supporters die verplaatsing maken met bus".

Varia

Fans mogen rugzakken, handtassen etc. in de stad en het stadion meebrengen. Strikte fouille bij de ingang. Spandoeken en vlaggen zijn toegestaan, banners met een tekst moet worden verklaard (door Duitse en onze stewards, er zullen 10 KAAG stewards aanwezig zijn om de Duitse stewards te ondersteunen)

Klik hier voor een lijst met verboden voorwerpen.
Hier vindt u het reglement van inwendige orde.


Catering in het stadion is enkel te verkrijgen via een cashless kaart. De kaart zelf heeft een waarborg van 10€ die kan worden opgeladen met een bedrag naar keuze, de 10€ waarborg wordt terugbetaald bij teruggave van de kaart. Vergeet dit dus niet! 

Alle KAA Gent supporters worden verzocht te verzamelen in de Irish Pub (Goethestraße 61 (Schiller Galerie) 38440 Wolfsburg) waar aangepaste Buffalo muziekjes zullen te horen zijn en vanwaar uit een corteo zal vertrekken richting stadion (vanaf dit punt ca. 30 min te voet naar het stadion).

> Hier meer info over de plaatsen van de KAA Gent supporters in de Volkswagen Arena.

Alle laatste nieuwtjes betreffende deze wedstrijd of de activiteiten errond zullen op Twitter worden gedeeld via de hashtag #WOLGNT.

We zijn er van overtuigd dat we het schitterende Europese parcours in Wolfsburg opnieuw kracht zullen bij zetten met meer dan 1500 Gentse ambassadeurs!