Tickets KAA Gent - Omonoia FC

Tickets KAA Gent - Omonoia FC

Speeldag 1 - UEFA Europa League Play-Off - 18-08-2022 om 20:30 u

Donderdag 18 augustus om 20.30u spelen we de heenwedstrijd van de Europa League Play-Off ronde tegen Omonoia FC uit Cyprus. Als abonnee kun je al vanaf €10 deze belangrijke match bijwonen. Ook members genieten van een voordeeltarief.  Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 4 augustus om 12u.

Word je graag member om aanspraak te maken op de korting? Hou er dan rekening mee dat je membership de eerstvolgende nacht pas wordt gevalideerd. Koop je membership dus zeker niet aan op wedstrijddag. 

Word member

VOORRANGSPERIODE

De voorrangsperiode voor abonnees geldt tot en met zondag 14 augustus. 

BEKIJK ALLE PRIJZEN

Ticket wordt NIET opgeladen op het abonnement

Als abonnee maak je gebruik van een digitaal of afgedrukt e-ticket. Ook in de KAA Gent App kan je in de menubalk onder "Ticket" je toegangsbewijs raadplegen.

Vrije verkoop 

De vrije verkoop start op maandag 15 augustus om 12u. Niet-abonneezitjes zijn evenwel onmiddellijk beschikbaar.

Restricties

Per account kunnen tot 4 tickets worden aangekocht. Elk ticket moet wel gepersonaliseerd worden.

Lees hier hoe dat in zijn werk gaat. 

Koop tickets 

Away fans

This ticket selection is exclusively intended for KAA Gent supporters. Fans of the opposing team are only seated in the visitors' section. Tickets for these seats are only available via the visiting teams. If there is a reason to suspect that you are a supporter of the opposing team, while you have a ticket for one of the other sections (not the visitors' section), we can deny you access to the stadium during the matchday. In that case, a refund is no longer possible. For this, we refer to the standard terms and conditions of UEFA and the house regulations of KAA Gent.

Vragen?

Neem dan contact op via ons online help center.

Openingstijden loketten

 • ​​​Maandag - Vrijdag van 12u tot 18u
 • Zaterdag: Enkel tussen 10u en 13u in weekends waar we een thuiswedstrijd spelen (ingang via Fanshop).
 • Zondag: gesloten (behalve op wedstrijddag).
   
 • Wedstrijddag: vanaf 5u voor de match
 • Thuiswedstrijd tijdens de week: van 10u tot 12u45 en 14u tot aanvang wedstrijd.

COBW

Elk toegangsbewijs moet vanaf dit seizoen op de naam van de effectieve gebruiker staan.

Abonnees

Heb je een abonnement? Dan kan je tot 4 tickets extra aankopen, maar een los ticket kan niet meer op jouw naam komen te staan. 

 

Niet-abonnees/ members

Voor elke Buffalo Account kan je 4 tickets aankopen. Het account waarmee je aankoopt, heeft geen invloed zolang je het ticket toewijst aan de eigenlijke gebruiker die nog geen ticket op zijn/haar naam heeft staan.

Hoe kan je een ticket toewijzen?

Makkelijk een ticket toewijzen aan de juiste persoon doe je zo:

 • Heeft de gebruiker al een account in het ticketsysteem? 

Vul dan zijn of haar klantnummer of mailadres in het gevraagde veld in. Let op, elk klantnummer en het daaraan gekoppelde mailadres kan maar aan één ticket gekoppeld worden.

 • Heeft de gebruiker geen account in het ticketsysteem? 

Maak een ticketprofiel aan door de naam in te voegen in het veld en op 'Enter' te drukken. Vervolledig zijn/haar profiel door de naam, geboortedatum en het mailadres in te vullen via 'Nieuwe gebruiker toevoegen'

Wanneer je meerdere tickets wil kopen via 1 account zal het systeem automatisch je accountnummer invullen boven elke stoel. Dit accountnummer kan je verwijderen en invullen voor de persoon die het ticket gebruikt. Wanneer deze persoon geen account heeft kan je een profiel aanmaken voor deze persoon. 

Gebruikersprofiel.png

Informatie over de ticketprijzen vind je hier.

Wanneer de definitieve datum van een wedstrijd bepaald is zal je hiervoor tickets kunnen kopen:

Via de ticketpagina op onze website:

 1. Registreren (indien je nog geen account hebt)
 2. Inloggen
 3. Gegevens opslaan
 4. Selecteer de wedstrijd

Via de loketten:

Openingsuren loketten:

 • Maandag - Vrijdag van 12u tot 18u
 • Zaterdag: tussen 10u en 13u (in weekends van thuiswedstrijden, ingang via Fanshop)
 • Zondag: gesloten (behalve op wedstrijddag)

 • Wedstrijddag: vanaf 5u voor de match
 • Thuiswedstrijd tijdens de week: van 10u tot 12u45 en 14u tot aanvang wedstrijd

Abonnees met hun nieuw abonnement seizoen 2022-2023 dat ofwel per post werd bezorgd of kan afgehaald worden aan de loketten (openingsuren

Niet-abonnees en members: e- ticket of de uitgeprinte versie.eTicket_2022_B2C_Blanco.png

 • Controleer of je niet meer dan 4 tickets probeert aan te kopen via je account.
 • Je probeert mogelijk een ticket toe te wijzen aan een gebruiker die al een ticket aan zich gekoppeld heeft. Ofwel in de transactie waarin je bezig bent, ofwel werd er al een ticket voor hem of haar aangekocht. 

 • Antwoord niet gevonden? Contacteer ons

 

Scheidsrechters kunnen een ticket aanvragen tot 72 uur voor een wedstrijd door een email te sturen naar tickets@kaagent.be met scheidsrechterskaart in kopie (wedstrijd specifiëren). Ticket wordt opgestuurd via email.

KAA Gent volgt het advies van de Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap van de Stad Gent: supporters met een handicap kunnen een ticket kopen aan de prijzen die ook voor andere supporters gelden. Een ticket voor de persoonlijke begeleider van een supporter met een handicap die een bewijs van invaliditeit voorlegt, is inbegrepen in het ticket van de supporter met een handicap. Ook voor de aankoop van een seizoenskaart geldt deze regeling.

De supporter met een handicap wendt zich voor het aankopen van een ticket tot de ticketing van KAA Gent in de Ghelamco Arena. Wie met dagtickets gebruik wenst te maken van de rolstoelplaatsen of de blindentribune kan terecht bij de Ticketingdienst van KAA Gent (tickets@kaagent.be). Wie gebruik wil malen van een individuele halslus kan tot 48 uur voor de wedstrijd kaarten reserveren bij de KAA Gent Foundation  (via contact@kaagentfoundation.be of telefonisch op weekdagen tussen 9u en 12u op het nummer 093302334 ).

Bezoekende supporters met een handicap

Bezoekende supporters met een handicap kunnen hun tickets kopen bij de bezoekende club. Ze nemen plaats in het bezoekersvak. Ter hoogte van ingang G is tevens een lift voorzien. Met een officiële blauwe kaart kunnen supporters met een handicap parkeren op de bezoekersparking voor supportersbussen (bereikbaar via Akkerhage).