Beloften spelen gelijk tegen Cercle Brugge

Op speeldag twee kregen onze beloften Cercle Brugge op bezoek. De ontmoeting in Oostakker eindigde op een 2-2 gelijkspel. Salah Ibrahimi en Jordan Botaka zorgden voor de Gentse doelpunten.

Onze jonge wolven begonnen slecht aan de wedstrijd. Na 23 minuten kwam De Vereniging op voorsprong via Aske Sampers. Iets na het halfuur tikte Olivier Scholaert de 0-2 tegen de netten. Na rust was de opdracht meer dan duidelijk. In minuut 50 wist Ibrahimi Salah de hoekschop van Cederick Van Daele voorbij de doelman te werken. 1-2. Vijf minuten voor affluiten zette Jordan Botaka een penalty om. Eindresultaat 2-2.

Het gelijkspel brengt onze U21 op plaats twee in het klassement met 4 punten. Club Brugge staat aan de leiding met 6 punten. Op speeldag 3 nemen we het op tegen KV Mechelen.