Elk Talent Telt: start jeugdvoetbalseizoen 2021-22

Elk Talent Telt: start jeugdvoetbalseizoen 2021-22

Dit weekend start het officiële jeugdvoetbalseizoen. Naar jaalijkse traditie werd vorig weekend bij alle Gentse voetbalclubs de Elk Talent Telt happening georganiseerd. Een terugblik.

Op niet minder dat 11 locaties voetbalden 91 Elk Talent Telt teams het nieuwe voetbalseizoen in. Meer dan 1000 Gentse spelers en 200 vrijwilligers van 12 voetbalclubs openden zo het Gentse jeugdvoetbalseizoen.

Spelers, trainers, begeleiders en ouders zijn de kracht van elke voetbalclub. Elkaar leren kennen, samen voetballen, samen plezier maken. Dat is het doel van de Elk Talent Telt Happening. Ook de KAA Gent Referee Academy was actief.Iedereen kijkt uit naar het seizoen 2021-22.

Na twee moeilijke jaren betekent 'normaal werken' al heel wat. Binnen het Elk Talent Telt partnerschap zal hard worden ingezet op een nog betere samenwerking, meer eigenaarschap van de partnerclubs en - in samenwerking met de Stad Gent - op meer kansen voor meer Gentse jongeren.

We wensen alle Gentse scheidsrechters, jeugdvoetballers, trainers, begeleiders en ouders een fantastisch voetbalseizoen toe!

 

Klik hier voor informatie over Elk Talent Telt

Klik hier voor meer informatie over de KAA Gent Referee Academy

 

Elk Talent Telt is een project van de KAA Gent Foundation, in opdracht van de Stad Gent en KAA Gent. Met de steun KAA Gent, de Stad Gent en van vdk bank, structureel partner van de KAA Gent Foundation.

Met de logistieke steun van Craft en Printville.