Jong KAA Gent klopt nu ook Knokke

Jong KAA Gent is met 3 punten teruggekeerd uit Knokke. Onze beloften haalden het verdiend met 1-3 aan de kust, dankzij onder meer 1 goal en 2 assists van John Arthur

Halfweg de eerste helft kwam Jong KAA Gent op voorsprong op het kunstgras van Knokke. David Mukuna mocht de goal op zijn naam zetten. Ook in de vorige wedstrijd tegen de beloften van OH Leuven zorgde Mukuna voor het openingsdoelpunt. 0-1 was ook de ruststand, een verdiende voorsprong voor Jong KAA Gent.

In de tweede helft kwam de thuisploeg langszij en leek de match te gaan eindigen op een gelijkspel. Maar dat was buiten het slotoffensief van Jong KAA Gent gerekend. Eerst maakte Goodluck Igbokwe er 1-2 van in de 85e minuut, en twee minuten later was John Arthur daar om de 1-3-eindstand vast te leggen. Met dat doelpunt zette Arthur de kroon op zijn wedstrijd, want de Ghanees gaf ook de assist bij de eerste twee doelpunten.

Na 7 speeldagen blijft Jong KAA Gent knap meedraaien aan de top van het klassement. Het team staat op de vijfde plaats, op 4 punten van leider Francs Borains.