Telenet trakteert Buffalo’s op een ultieme sleepover in de KAA Gent Arena

Telenet trakteert Buffalo’s op een ultieme sleepover in de KAA Gent Arena

Speeldag 21 - Jupiler Pro League - 19-01-2024 om 20:45 u

Dromen niet alle fans stiekem van een overnachting in het stadion van hun favoriete club? Voor enkele Buffalo’s wordt deze droom binnenkort werkelijkheid!

Elke sportfan herkent het gevoel. Als je de arena van je geliefde club binnenstapt, kom je thuis. Maar stel je voor dat je er ook daadwerkelijk 24 uur kan verblijven en ter plaatse toeleeft naar de wedstrijd. De stilte voor de storm. Wel, met de ‘Telenet Fan Nights’ ben je pas echt klaar voor morgen!

Telenet zal voor één avond de KAA Gent Arena omtoveren tot een exclusief openluchthotel, met een gezellige bubble tent, voorzien van 2 comfortabele tweepersoonsbedden en helemaal versierd in de clubkleuren. Een gelukkige winnaar krijgt de kans om er samen met drie vrienden te overnachten.

Maar er is meer. Er staat deze Buffalo’s een hele belevenis te wachten. Ze kunnen zich verwachten aan een exclusieve blik achter de schermen met onder meer een bezoek aan de kleedkamers en andere exclusieve ruimtes in het stadion. ’s Avonds wordt er een gastronomisch diner geserveerd in Horseele en 's ochtends een uitgebreid ontbijt langs het veld. Als afsluiter supporteren de vier gelukkige winnaars tijdens de match tegen KV Mechelen vanaf de beste plek in het stadion.

Om kans te maken op deze exclusieve ervaring houden jullie best onze Instagram- en Facebookpagina in de gaten. De winnaar wordt op maandag 15 januari willekeurig gekozen. De winnaar en zijn of haar drie vrienden moeten beschikbaar zijn op donderdag 18 januari en vrijdagavond 19 januari.

 

BEKIJK HIER HET WEDSTRIJDREGLEMENT


#COBW #WIN #TELENET #GNTKVM