Rust Zacht Miguel

Rust Zacht Miguel

 

Net zoals de hele Belgische voetbalwereld rouwt ook KAA Gent om het overlijden van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme. Miguel verloor vorige week de strijd tegen leukemie en dat laat onze club niet onberoerd. 
 
Zondag, voor aanvang van de wedstrijd tegen Cercle Brugge, vond al een prachtig eerbetoon plaats op het veld. Om ons medeleven te betuigen aan de groen-zwarte familie kwamen de spelers van KAA Gent met een speciaal shirt het veld op. Elk shirt had het rugnummer 16, voor altijd het nummer van Miguel, en droeg de boodschap “Rust zacht Miguel”.

“Dit is een warm eerbetoon aan Miguel Van Damme en betekent voor ons een heel gewaardeerde steun aan onze vereniging” - Kinderkankerfonds UZ Gent 

KAA Gent heeft de truitjes intussen individueel laten signeren door de spelers. Deze gehandtekende shirts worden nu geveild en de opbrengst daarvan gaat integraal naar het Kinderkankerfonds van het UZ Gent.

Bieden op het shirt van je favoriete speler kan via onderstaande link:

NAAR VEILING

Miguel was een inspiratiebron voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Hij was een voorbeeld van positivisme, volharding en vechtlust.


Rust zacht, Miguel.