Gift Giveaway en update open training

Gift Giveaway en update open training

Woensdag = Buffalodag! Tussen 16.30u en 17.30u ben je welkom in onze fanshop in de Ghelamco Arena voor een signeersessie met Hugo Cuypers, Laurent Depoitre, Tarik Tissoudali en Darko Lemajic. Belangrijk: de open training in de voormiddag start vroeger dan eerst aangekondigd en begint al om 10u.

Geen Gift Orban op de signeersessie, zoals eerder aangekondigd? Nee, Gift kan er door omstandigheden helaas niet bij zijn. Maar dat maken we goed, want als je langskomt in onze fanshop maak je meteen ook kans op een heel speciaal wedstrijdshirt

Misschien word jij wel de eigenaar van het unieke shirt waarin Gift 4 keer scoorde tegen Zulte Waregem. Elke bezoeker aan de fanshop trekt een lotje en een onschuldige hand bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt. Een exclusief cadeau voor een gelukkige Buffalo!

In de voormiddag kun je dus ook ons team komen aanmoedigen tijdens de open training in de Chillax Arena van KRC Gent. Plaats van afspraak: Eikstraat 85a in 9041 Oostakker. En ja hoor, Gift Orban zal aanwezig zijn 😊.