Jassim Mazouz versterkt Jong KAA Gent

Jassim Mazouz versterkt Jong KAA Gent

Vandaag tekende Jassim Mazouz een contract tot 2026.  Jassim is een aanvallend ingestelde speler die als tweede spits of nummer 10 speelt. De twintigjarige spits is rechtsvoetig en verdiende de voorbije seizoenen zijn sporen bij KSC Dikkelvenne in Tweede Nationale. Met 19 doelpunten en 3 assists in 20 wedstrijden zette hij er indrukwekkende cijfers neer en bewees hij er zijn scorend vermogen en spelinzicht.

Verschillende profclubs toonden interesse in Mazouz, maar uiteindelijk koos Jassim voor Jong KAA Gent. Zijn beslissing komt voort uit de ambitie van de club om ook volgend seizoen in Eerste Nationale opnieuw mee te strijden voor promotie naar 1B.

Mazouz genoot zijn voetbalopleiding bij KV Kortrijk en Moeskroen en belandde uiteindelijk op zijn achttiende in de eerste ploeg van Dikkelvenne. Nu maakt hij de overstap naar Jong KAA Gent, waar hij de aanval zal leiden. Met zijn sterke één-tegen-één-acties en gevoel voor ruimte zal hij een belangrijke rol spelen in het team en bijdragen aan de ambitie van Jong Gent.

We heten Jassim van harte welkom en wensen hem alle succes bij onze club.


#COBW #JONGKAAGENT