Een toegankelijke ploegvoorstelling op het Sint-Baafsplein

Een toegankelijke ploegvoorstelling op het Sint-Baafsplein

De Stad Gent investeert in maatregelen om de ploegvoorstelling op het Sint-Baafsplein op maandag 18 juli ook toegankelijk te maken voor Buffalo's met een beperking.

Tijdens de Gentse Feesten wordt KAA Gent ontvangen op het Sint-Baafsplein voor de traditionele ploegvoorstelling. Vanaf 17u worden tal van gasten ontvangen op het podium, waaronder de KAA Gent Ladies. Om 18u maken de troepen van Hein Vanhaezebrouck hun opwachting onder de Sint-Baafskathedraal.

Supporters met een beperking

De Stad Gent neemt het initiatief om de ploegvoorstelling ook toegankelijk te maken voor onze supporters met een beperking. Er zijn rolstoelplaatsen, een mobiele ringleiding met versterking voor supporters met een auditieve beperking, een tolk Vlaamse gebarentaal, boventiteling en assistentie voorzien.

Reserveer nu!

Wil je van deze faciliteiten gebruik maken, reserveer dan je plaats tot uiterlijk maandag 11 juli 2022 door een mail te sturen naar toegankelijkheid@stad.gent of door te bellen naar 09 267 03 00.

Vermeld bij de inschrijvingen welke toegankelijkheidsaanpassingen je nodig hebt, alsook je naam, telefoonnummer en emailadres.

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: