Info thuis-en uitmatch tegen Djurgårdens

Info thuis-en uitmatch tegen Djurgårdens

Speeldag 3 en 4 in de groepsfase van de UEFA Conference League worden heel spannend. We nemen het op tegen het Zweedse Djurgårdens. Het worden dus twee duels tussen de nummer 1 en 2 uit groep F. Help jij ons mee om de eerste plaats veilig te stellen?

THUISMATCH - DONDERDAG 5/10 OM 21U

Heb je een mini-abo voor de UECL, dan kun je een extra gratis ticket krijgen via http://bit.ly/gntdifgratis Je bent verantwoordelijk voor wie je meebrengt. Verkoop of schenk dit ticket dus niet aan Zweedse fans om problemen te voorkomen.

Geen UECL-abo, maar je wil er toch bij zijn? Koop je ticket online of aan onze loketten!

KOOP TICKETS

Verder zullen de zitjes in vakken 325, 326 en 327 niet beschikbaar zijn voor Gent-fans wegens veiligheidsredenen. Zij krijgen een andere (en betere) plaats. Deze vakken zijn voor alle duidelijkheid niet uitverkocht aan Zweedse fans

UITMATCH - DONDERDAG 13/10 OM 18U45

Heb je je ingeschreven voor tickets voor de match in Stockholm, dan kun je die tickets (sinds maandag 3/10) afhalen aan de loketten. Let wel, dit kan niet op donderdag 6/10 (matchdag). Er zijn voldoende tickets beschikbaar. Ga je last-minute mee naar Zweden? Schrijf je dan in via onderstaande button. 

SCHRIJF JE IN