Amo Sport zorgt voor uitzonderlijke doelen 

Amo Sport zorgt voor uitzonderlijke doelen 

 

Amo Sport zorgt voor uitzonderlijke doelen 

Veiliger, steviger én exclusief in de Ghelamco Arena. De uitzonderlijke doelpunten dienen de Buffalo's zelf te voorzien. Het frame en de netten zijn al van topkwaliteit. Een aluminium doelkader en spanstangen zorgen voor een vrije netophanging (kooimodel). Het doelprofiel zelf is voorzien van witte poedercoating. Wat deze doelen onderscheidt van de gewone basisdoelen is de aluminiumdikte van 2,5mm, de hoekverbindingen die volledig zijn gelast, inwendig versterkt en voorzien van een borging tussen palen en lat. Wat resulteert in een bijzondere stevigheid van het doelkader.

Verzonken bodemraam: uniek in België


Verder zijn de doelen voorzien van een ingefreesde netbevestiging, zonder nethaken. Hierdoor lopen de spelers geen gevaar voor blesurres en kan het net op wedstrijddag bovendien eenvoudiger geplaatst worden. Het bodemraam ten slotte is verzonken onder het grasveld, waardoor er hier ook geen letselgevaar meer is voor keepers en spelers. Optisch lijkt het alsof het net uit het gras komt.

Hetzelfde type doelen was onder meer tijdens het Europese kampioenschap ook te zien, net zolas in de Allianz Arena van Bayern München en andere Europese clubs (VFB Stuttgart, FC Augsburg, Ajax, PSV,…)


Een familiebedrijf met passie, kennis & expertise

Amosport werd 28 jaar geleden werd opgericht door Jan Moreels en zijn vader Alberic, uit liefde voor de sport. Vader en zoon hoopten hun passie voor sport en technische bagage over te kunnen brengen op hun klanten. In de loop der jaren breidden ze hun kennis en expertise steeds verder uit.Bovendien kwamen ondertussen nog twee familieleden het bedrijf vervoegen : broer Peter, meervoudig Belgisch kampioen polsstokspringen en nu toptrainer, en zijn echtgenote Stephanie De Croock , voormalig Belgisch kampioene steeplechase, die ook als veldloopster meermaals deelnam aan Europese en  Wereldkampioenschappen.Vandaag is Amo Sport dan ook gespecialiseerd in diverse sporten zoals : atletiek , voetbal , kracht- en trainingsmateriaal.

Dankzij een doelbewuste zoektocht naar geschikt sportmateriaal werd het productassortiment gestadig uitgebreid.

Om dit zo snel mogelijk aan de klanten te kunnen leveren en hen ook de mogelijkheid te bieden hun keuze op de best mogelijke wijze te bepalen werd groot belang gehecht aan het in voorraad en toonbaar zijn van de diverse producten. Al spoedig werd de oorspronkelijke opslagruimte te Wetteren dan ook te klein en werd de stap gezet naar een gloednieuw magazijn , inclusief toonzaal en burelen, in de Spelaanstraat 1 B te 9620 ZOTTEGEM

Missie & visie

Gestart als familiebedrijf blijft Amo Sport de klantgerichtheid van zijn activiteit hoog in het vaandel dragen. De kwaliteit van de producten en de klantentevredenheid blijft daarbij steeds centraal staan, terwijl een maximale prijs/kwaliteitverhouding het streefdoel blijft.

Vandaar dat het productassortiment ook evenwichtig is samengesteld uit bekende merkproducten en goedgeprijsde huisproducten voor algemeen gebruik.

Onze slogan “AMO SPORT MAKES YOU MOVE ” geldt bij ons dan ook zowel voor topsporters als voor amateursporters.