Scoreloos gelijkspel Jong KAA Gent in Dessel

Scoreloos gelijkspel Jong KAA Gent in Dessel

Op het veld van Dessel is Jong KAA Gent niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel. Niet voor het eerst dit seizoen moest coach Emilio Ferrera puzzelen om zijn elftal in elkaar te steken. Vooral in het aanvallende compartiment waren er dit keer veel afwezigen. David Mokuna, John Arthur en Anderson Niangbo ontbraken, Malick Fofana begon door de naweeën van een blessure op de bank, en Tibe De Vlieger was geschorst. 

Tegen de ploeg van Stijn Vreven was het dan ook moeilijk om de weg naar doel te vinden. Jong KAA Gent had de wedstrijd wel onder controle, maar op kansen was het wachten tot de slotfase. De thuisploeg dreigde op stilstaande fases, Jong KAA Gent was gevaarlijk met pogingen van Malick Fofana en Ahmed Abdullahi. Uiteindelijk zat er meer in voor onze beloften, maar het bleef dus bij die 0-0.

Terugkeer Jérémy Perbet op Gentse bodem

Jong KAA Gent staat in het klassement op de vijfde plaats, maar ziet de top-3 wel wat verder weglopen. Komend weekend komt de leider op bezoek naar de Chillax Arena: Club Luik is de titelfavoriet met onder meer oude bekende Jérémy Perbet in de gelederen. Perbet scoorde dit seizoen al 12 keer in 16 wedstrijden, de verdediging van Jong KAA Gent is dus gewaarschuwd! We trappen zaterdag af om 19.30u in Oostakker. 

Tickets Jong KAA Gent - RFC Liège

Klassement Jong KAA Gent