Jong KAA Gent wint met 1-0 van Thes Sport

Na vijf wedstrijden zonder overwinning keek Jong KAA Gent reikhalzend uit naar een nieuwe driepunter. Jong KAA Gent kreeg in de Chillax Arena het bezoek van Thes Sport, dat bij winst op gelijke hoogte kon komen met Gent. Een wedstrijd met heel wat inzet dus.

Jong KAA Gent kon meteen zijn stempel drukken op de wedstrijd. Na zeven minuten al deed Igbokwe Goodluck de netten trillen. Na een balrecuperatie op het middenveld stootte hij door en stond de 1-0 op het bord. Een ideale start van de wedstrijd waardoor onze beloften konden controleren.

Ook in de tweede helft was Jong Gent dominant. Thes Sport kwam moeilijk tot kansen door het stevige spel van de jonge Buffalo's. Na de rust kreeg Jong KAA Gent nog een drietal kansen om de wedstrijd te beslissen, maar het bleef bij 1-0 en een deugddoende overwinning.

Deze week staan twee uitwedstrijden op het programma. Woensdag wacht Olympic Club Charleroi. Geen cadeau, want Charleroi staat vijfde in het klassement. Zaterdag trekken de Buffalo's dan weer naar KSK Heist, de zesde in de stand. Op naar een belangrijke week dus voor jong KAA Gent.