KAA Gent Fanzone Paleis 12

KAA Gent Fanzone Paleis 12

Net zoals bij de bekerfinales van 2008, 2010 en 2019 stomen we ons straks opnieuw klaar voor de wedstrijd in een KAA Gent Fanzone. Dit jaar bezetten de Buffalo’s het tot de verbeelding sprekende Paleis 12, op wandelafstand van parking C. Dj's van dienst zijn huis-dj Shizzle Le Sauvage, Thang back-to-back met Bafana, Neon & Basil (Turbo Gantoise). Bazart-frontman Mathieu Terryn zorgt dan weer voor een guest appearance. Dimitri Reynaert, lid van de supportersfederatie en beter bekend als 'Dimi zingt Hazes', zal tenslotte als special guest het publiek opwarmen. De deuren openen om 10u00, toegang is volledig gratis. Iedereen op post voor een stevige preparty! 

KAA GENT FANZONE

Ter plaatse zijn voldoende drank- en eetstanden aanwezig en bij de mobiele fanshop kun je nog je beker marchandise aankopen. We voorzien ook voldoende gratis toiletten in en rond Paleis 12.

Betalen ter plaatse kan bovendien makkelijk met je abonnement of KAA Gent consumptiekaart. Tip: zorg ervoor dat je voldoende geld op je kaart hebt staan voor je naar Brussel afzakt. Je kaart opladen kan nu zondag tijdens de laatste thuiswedstrijd in de Ghelamco Arena, maar ook digitaal via onze app of website. Op locatie zijn enkele oplaadpunten, maar dit raden we gezien de verwachte drukte sterk af. De betaalkaart opladen kan enkel via elektronisch betalen. Cash wordt niet aanvaard. Consumptiekaarten kunnen ook aangekocht worden in de fanzone voor €1. 

Kaart opladen

 

Koning Boudewijnstadion

We trekken met bijna 20.000 Buffalo’s naar het Koning Boudewijnstadion. Aan de draaihekken om de Heizel-site te betreden, zal normaal gezien een controle plaatsvinden. We willen uiteraard niks van de wedstrijd missen en daarom trekken we tijdig met z'n allen in een blauw-witte corteo (stoet) naar het Koning Boudewijnstadion.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen om 14u in het stadion zit. Hoe dit eraan toeging 5 jaar geleden op weg naar het Wembley Stadion, kun je hier nog eens bekijken. In Koning Boudewijnstadion zijn geen rugzakken toegelaten, wel handtassen tot A4-formaat. Het stadion in Brussel is, net zoals de Ghelamco Arena, volledig rookvrij (roken kan enkel wanneer je de tribunes verlaat).

Groot scherm in de Ghelamco 

Geen ticket kunnen bemachtigen? Niet getreurd, we voorzien een alternatief in de Ghelamco Arena, waar we de wedstrijd integraal op groot scherm zullen uitzenden.

ALLE INFO