Gala van de communitywerking werd groot succes

Gala van de communitywerking werd groot succes

Het eerste Gala van de Communitywerking van KAA Gent werd met 240 aanwezigen een groot succes. 34 bedrijven en organisaties waren aanwezig voor een avond gevuld met info over de sociale projecten van Voetbal in de stad, een verfijnd diner en tal van optredens. vzw Voetbal in de stad verdiende door het Gala € 13.500 voor haar sociale projecten.

Met dit filmpje kregen de aanwezigen meteen een goed beeld van het werk dat Voetbal in de stad  presteert. Voetbal met meer dan twee doelen, zo omschrijft de organisatie haar sociale projecten.

"Onze samenwerking is vandaag een klavertje drie met KAA Gent, de lokale overheid en de Supportersfederatie. We hopen hier een een klavertje vier van te maken door aan onze werking ook de commerciële partners van KAA Gent te verbinden" Wim Beelaert, coördinator vzw Voetbal in de stad.

AVS Buffalo TV maakte een mooie reportage over het eerste Gala van de Communitywerking. Te bekijken in dit filmpje vanaf 8:42.

Het Gala van de Communitywerking werd een succes dankzij de inzet van velen:

  • de artiesten die kostenloos optraden: Sioen, Miguel Wiels, Kurt Burgelman, Daan Hugaert en DJ Neon;
  • de organisaties en bedrijven die achter de schermen kostenloos of aan een basistarief hun diensten aanboden: KAA Gent, Goosebumps, Horeca Foot, Gourmet Invent, Play, Mise en Place en Alltess.

Een overzicht van het brede werkveld van de Communitywerking van KAA Gent vind je in het Jaarverslag van Voetbal in de stad 2015.

Volg Voetbal in de stad ook via Facebook, Twitter en Youtube.