Jong KAA Gent pakt zes op zes

Jong KAA Gent pakt zes op zes

Jong KAA Gent heeft de smaak van het winnen weer te pakken. Na enkele mindere weken pakten onze beloften voor de tweede week op rij de drie punten. Het werd 0-1 op het veld van Union Namur.

In een vrij rustige eerst helft werd niet gescoord, er viel enkel langs beide kanten een gele kaart. In minuut 64 besloot coach Arnar Viddarson om Mykhailo Dubrovnyi in de strijd te gooien en dat bleek een gouden wissel. 

Dubrovnyi bedankte vijf minuten later met een doelpunt. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en bleef de stand 0-1. Voor de tweede week op rij een driepunter dus voor Jong KAA Gent, maar ook de dichtste concurrenten in het klassement lieten geen steek vallen en zo blijven de Buffalo's achtste. 

Deze week kan Jong KAA Gent misschien wel nog een zaakje doen in de stand. Dan moet er zaterdag wel gewonnen worden tegen hekkensluiter Cappellen. Aftrap om 20u in de Chillax Arena voor de laatste match van het seizoen!

Opstelling: De Schrevel (GK), Ayinde, De Meyer, Van Hauter (89'), Vanderdonck (64'), Kumenda, Van Hoorick, Igbokwe, Ah. Abdullahi (79'), Soumah, Van Den Bergh

Wissels: Dubrovnyi (64'), Bassinga (79'), Van Meirvenne (89')

Doelpunten: 69' Dubrovnyi 0-1

Klassement 1e Nationale


#JONGKAAGENT #GENERATIEGENT