Enkel eigen supporters tot einde kalenderjaar

Enkel eigen supporters tot einde kalenderjaar


Na analyse van de Covid-maatregelen alsook van de incidenten die gisteren plaatsvonden zat de Raad van Bestuur van de Pro League deze ochtend samen.

Hoewel de overgrote meerderheid van de supporters dit weekend solidair gehoor gaf aan de oproep om de regels te respecteren en het mondmasker te dragen - waarvoor onze dank - besloot deze Raad van Bestuur om vanaf de eerstkomende speeldag tot het einde van het kalenderjaar geen bezoekende supporters meer toe te laten tijdens alle wedstrijden van de Pro League (Jupiler Pro League, 1B Pro League en Croky Cup).

"De Pro League heeft de voorbije maanden intensief en constructief samengewerkt met de verschillende overheden en kabinetten. Wij zullen niet toestaan dat de incidenten die gisteren plaats vonden dit overleg hypothekeren. Daarom zullen deze trajecten verder geïntensifieerd worden met nadruk op het harmoniseren van de maatregelen en de verhoging van de pakkans en het elimineren van de straffeloosheid," klinkt het ten slotte. 

Eigen supporters meer dan welkom

De huidige maatregelen indachtig (Covid Safe Ticket, algemene mondmaskerplicht, tafels van 6) zijn daarentegen alle Buffalo's absoluut welkom tijdens de drie resterende thuiswedstijden in december. 
Meer (ticket)informatie over de kwartfinalewedstrijd in de Croky Cup tegen Standard Luik wordt later bekend gemaakt.

Jupiler Pro League KAA Gent     KRC Genk 12-12-2021 - 18:30
Jupiler Pro League KAA Gent     K Sint Truidense VV 18-12-2021 - 20:45
Croky Cup KAA Gent     R Standard de Liège 22-12-2021 - 20:30

COBW | #fortghelamco