Benjamin Melkebeke bekroont 10 jaar KAA Gent met profcontract

Benjamin Melkebeke bekroont 10 jaar KAA Gent met profcontract

De jeugdwerking is een belangrijke pijler bij KAA Gent. De volgende generatie maakt zich stilaan klaar. Zo kregen Hannes Vernemmen en Gilles De Meyer onlangs hun eerste profcontract. Nu is het de beurt aan Benjamin Melkebeke.

Benjamin werd officieel Buffalo op 7-jarige leeftijd in 2013. Hij doorliep alle jeugdreeksen en vond zijn plek op de nummer 6 als verdedigende middenvelder. Is hij op een dag de opvolger van Julien De Sart? 

Momenteel komt Benjamin uit voor onze U18 en strijdt hij samen met zijn ploegmaats mee om te titel. Zijn mentaliteit en talent gingen niet ongemerkt voorbij. Zo mocht hij onlangs al invallen bij Jong KAA Gent tegen RFC Liège. 

De nu 17-jarige Benjamin is ook jeugdinternational. Hij is een mature en slimme voetballer die weet wanneer hij het spel moet versnellen en vertragen. KAA Gent wenst Benjamin een succesvolle toekomst in blauw en wit! 

"Na 10 seizoenen bij KAA Gent mag ik mijn eerste contract tekenen. Het maakt me trots en motiveert me om er nog eens 10 seizoenen bij te doen." - Benjamin Melkebeke


#COBW #GENERATIEGENT