Halfseizoenabonnementen nu beschikbaar

Halfseizoenabonnementen nu beschikbaar


Na de eerste seizoenshelft is nog alles mogelijk. Een plek bij de eerste vier, die rechtgeeft op een plek op de Champions Play-Offs ligt voor het grijpen. Onder het motto: iedereen verdient een tweede kans, lanceren we de verkoop van halfseizoenabonnementen! Kon je er in de eerste helft van het seizoen niet bij zijn? Dan is dit iets voor jou.

Met een halfseizoenabonnement geniet je vanaf de thuismatch tegen KRC Genk (zondag 12 december) van elke thuismatch in de tweede helft van de competitie.

Voordelen

Een halfseizoenabonnement komt met heel wat voordelen

  • Korting pro rata gemiste wedstrijden. 

  • Voorrang bij Europese thuiswedstrijd(en)

  • Voorrang in geval van een bekerfinale
  • Je behoudt je plaats in de Play-Offs.  

Toppers in het vooruitzicht

De halfjaarlijkse abonnementen omvatten de 9 resterende thuiswedstrijden van de reguliere competitie en maar liefst 3 topwedstrijden! De eerste is de topper tegen KRC Genk. Verder spelen we thuis nog tegen Anderlecht en Antwerp.

Prijzen

>> Bekijk hier de prijzen en het stadionplan online

Koop online

Bekijk de vrije plaatsen online of kom langs in onze ticketshop in de Ghelamco Arena waar onze medewerkers jou verder helpen. Opgelet, de VDK- en JOVO-kortingen zijn niet online beschikbaar (zie hieronder).

>> Koop hier je abonnement online.

vdk bank-korting

De vdk bank- en JOVO-kortingen zijn niet online beschikbaar. Wie een halfseizoenabonnement met vdk bank-korting wil, dient even bij de dienst ticketing langs te komen zodat de betaling met de vdk bankkaart in kwestie kan gebeuren. Online kan deze controle niet gebeuren. De vdk bank-korting bedraagt €15.

Ticketshop

Onze loketten in de Ghelamco Arena zijn geopend op van maandag tot vrijdag telkens van 12u tot 18u. Ook in het weekend van thuiswedstrijden zijn wij geopend.

>> Openingsuren van de ticketshop 


COBW