U21: puntendeling in Antwerpen

Onze beloften mochten na de mooie overwinning tegen Club Brugge  afreizen naar Nijlen voor een duel met de Great Old. Regen en wind waren dit keer de 12de en 13de man wat het spel niet ten goede kwam. Gedurende de hele wedstrijd controleerden we de partij. Kansen waren er niet bij de vleet. Een vrije trap van Noah De Ridder ging nipt naast. Rusten geblazen bij een 0-0 stand.

De tweede helft begon met hetzelfde spelbeeld. Onze beloften hadden het balbezit en de controle maar het was wachten op de eerste vervanging. In minuut 55 kwam Chuck Goodluck erin. Twee minuten later kopte hij de 0-1 tegen de netten op voorzet van Cederick Van Daele (0-1). Het openingsdoelpunt zorgde voor animo. We dwongen meer kansen af maar kwamen niet to scroen. In minuut 70 ging Antwerp de bordjes gelijk na balverlies (1-1).

Onze beloften  lieten de moed niet zakken en drongen aan. Tweemaal ging een bal rakelings naast. In de 80ste minuut werd een bal van de lijn gehaald na een mooie trap van andermaal Chuck Goodluck. Er volgde nog een Gents doelpunt maar die werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. In een  tumultueus  einde moesten onze jongens nog verder met 10 na 2x geel van Robby Han Hauter. De wedstrijd eindigde op 1-1  en puntendeling waar vooral Antwerp blij mee is.