Jong KAA Gent legt Heist over de knie

Na twee keer een gelijkspel tegen La Louvière en Olympic Charleroi heeft Jong KAA Gent weer aangeknoopt met de zege. Onze beloften wonnen woensdagavond met mooie 0-4-cijfers de inhaalwedstrijd op het veld van Heist.

Tibe De Vlieger is aan een knap seizoen bezig bij Jong KAA Gent. Het was dan ook geen verrassing meer dat hij in Heist opnieuw de weg naar doel vond. De Vlieger zorgde na ruim 20 minuten voor de 0-1 en dat was ook de ruststand.

Het duurde even tot de Buffalo's de zege konden veilig stellen, maar in het slot van de wedstrijd ging de kurk van de champagnefles. In 9 minuten telden Ahmed Abdullahi, nog eens De Vlieger en Goodluck Igbokwe Heist helemaal uit.

Lokeren-Temse en La Louvière bezetten de eerste twee plaatsen in de stand, maar dankzij deze overwinning blijft Jong KAA Gent knap derde. Met nog twee wedstrijden voor de winterstop hoopt het team van Arnar Vidarsson op een 6 op 6. Komende zondag wacht alvast een belangrijke match tegen Hoogstraten, de nummer 4 in het klassement.

Allen op post om 14.30u in de Chillax Arena!

Opstelling: De Schrevel, De Meyer, Munezero, Stevens, Vernemmen, Van Den Bergh, Wakaka, Dubrovnyi (67'), De Vlieger (77'), Goodluck, Abdullahi (77')

Wissels: 67' Van Hoorick, 77' Sillamaa, 77' Van Meirvenne

Doelpunten: 21' De Vlieger 0-1, 71' Abdullahi 0-2, 16' De Vlieger 0-3, 80' Goodluck 0-4