Jong KAA Gent wint voorlaatste thuismatch van Dessel

Jong KAA Gent wint voorlaatste thuismatch van Dessel

Een logische 3-1-overwinning, dat was de conclusie na de wedstrijd van Jong KAA Gent tegen Dessel Sport afgelopen weekend. Promotie naar 1B zit er niet meer in, maar toch doen onze jonge Buffalo’s er alles aan om een mooi einde aan het seizoen te breien.

Jong KAA Gent domineerde doorlopend de wedstrijd. Kort voor het halfuur was het Kevin-Prince Milla die de score opende: 1-0, dat was ook de ruststand. Ook na de pauze creëerde Dessel weinig doelgevaar. Jong KAA Gent daarentegen vond wel makkelijk de weg naar doel en liep op het uur verder uit. Igbokwe Goodluck scoorde twee keer in evenveel minuten. De 20-jarige Nigeriaanse spits zette zijn teller daarmee op 11 doelpunten dit seizoen. 

In het slotkwartier maakte Dessel er nog 3-1 van, maar verder kwam het niet. Komend weekend trekt Jong KAA Gent naar Winkel Sport en op 20 mei volgt de slotwedstrijd tegen Olympiade Charleroi in de Chillax Arena. Voorlopig liggen onze jongens op koers om hun eerste seizoen in 1e Nationale af te sluiten op een knappe 5e plaats. 

KLASSEMENT


#COBW #JONGKAAGENT