Welcome Hyunseok!

Welcome Hyunseok!

KAA Gent heeft zich versterkt met de Zuid-Koreaanse middenvelder Hyunseok Hong. Hij heeft een contract ondertekend voor 3 seizoenen bij onze club. Hong is 23 jaar en komt over van LASK Linz in Oostenrijk.

"Hij is een echte karakterspeler met veel grinta die veel meters aflegt. Hij is snel in zijn denken en altijd klaar om om te schakelen" - Samuel Cardenas, hoofdscout KAA Gent

“We zijn verheugd om Hong te mogen verwelkomen bij KAA Gent", zegt onze hoofdscout Samuel Cardenas. "Hong is een veelzijdige centrale middenvelder die goed zal passen in ons spelsysteem. Hij is een echte karakterspeler met veel grinta die veel meters aflegt. Onder druk kiest Hong voor de eenvoudige en snelle oplossing. Hij is snel in zijn denken en altijd klaar om om te schakelen. We kijken ernaar uit om hem verdere stappen te zien zetten in ons team.”

Hong mag zich de eerste Zuid-Koreaan noemen die het shirt van KAA Gent aantrekt. Bij de Gantoise zal hij spelen met rugnummer 7. Vandaag legde hij zijn medische en fysieke testen af, woensdag sluit hij aan bij de groep op training.

Hongs ex-club LASK staat aan de leiding in de Oostenrijkse competitie. Enkele jaren geleden kwam LASK nog uit in de Champions League Play-Offs tegen Club Brugge. Dit seizoen stond hij in de eerste drie competitiewedstrijden in de basis en was hij daarin goed voor 1 assist.

Welkom, Hyunseok!