KAA Gent zoekt gastgezinnen

KAA Gent zoekt gastgezinnen

KAA Gent wil zijn jeugdspelers mogelijk maken om hun voetbalopleiding in een warme en stabiele omgeving te volbrengen. Een leuk gastgezin is daarvoor een ideale plaats. Daarom zijn we ook op zoek naar de beste voetbalnesten!

WIE ZOEKEN WE?

  • Je woont dichtbij het stadion en/of jeugdcomplex. Vervoer naar stadion en/of complex moet vlot te organiseren zijn.
  • Je kan 1  jeugdspeler opvangen.
  • De speler neemt deel aan het gezinsleven net zoals je eigen kinderen. Daar horen ook de normale huishoudelijke taken bij.
  • Je hebt een eigen kamer met studiemogelijkheden ter beschikking.
  • Je bent een gezonde kok(kin) en wil evenwichtig koken. Voor aspirerende profvoetballers is een goede en gezonde voeding van het grootste belang. 

De opvang van onze jeugdspelers is normaal steeds van maandagnamiddag (na school) tot vrijdagmorgen (maar afwijkingen zijn mogelijk zoals bijvoorbeeld op vrijdag - en zondagavond). De speler heeft de plicht om zich te gedragen zoals hoort, discipline is voor ons zeer belangrijk

Talenkennis van Frans en/of Engels is uiteraard een pluspunt.

Opvolging vanuit KAA Gent

Verder engageert KAA Gent zich ertoe de situatie van het gastgezin en de jeugdspeler van heel kortbij op te volgen. Zowel voor als tijdens de opvang. Wanneer een speler toetreedt tot een gastgezin, is er een grondige voorbereiding waarbij zowel met het gastgezin als met de jeugdspeler alles wordt doorgepraat zodat iedereen goed weet waaraan zich te verwachten. Ook tijdens de opvang zijn er regelmatige gesprekken met de club om te zien of alles loopt zoals het hoort en bij te sturen waar nodig.

Beschik jij over een warm voetbalnest? Stel je kandidaat als gastgezin!

Wacht niet langer en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze sociale cel door hieronder te klikken.

STEL JE KANDIDAAT!