1000ste bezoeker fototentoonstelling!

1000ste bezoeker fototentoonstelling!

Danny Steurbaut is de 1000ste bezoeker van de fototentoonstelling over de geschiedenis van KAA Gent in de Gentse Handelsbeurs. Hij ontving een KAA Genttruitje uit handen van Manu Mus, directeur CSR van Baloise en Sofie Bracke, voorzitter van de KAA Gent Foundation.

Danny Steurbaut bezocht de tentoonstelling met zijn echtgenote Christel Heyman: "Al 51 jaar ben ik onafgebroken abonnee op de Gantoise. Tot in derde klasse ben ik de club trouw gebleven. Ik woon nu in Eeklo maar ben een geboren Gentenaar die geen enkele wedstrijd mist". 

Fototentoonstelling

In samenwerking met Baloise organiseren we een fototentoonstelling over de rijke geschiedenis van de Buffalo’s. Tot en met dinsdag 12 september kun je de foto’s bewonderen in de Gentse Handelsbeurs. In 46 unieke beelden passeren voetbalhelden van toen en nu de revue en kunnen bezoekers de mooiste gloriemomenten van La Gantoise sinds haar oprichting in 1900 herbeleven.

Een bezoek is gratis, al wordt een vrije gift gevraagd. 

Praktische informatie

  • Handelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent
  • De tentoonstelling is vrij en gratis toegankelijk tot en met 12 september, van maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zondag 10 september (Open Monumentendag) van 12 uur tot 17 uur.

Met dank aan Baloise

De KAA Gent Foundation dankt haar partners voor de steun