KRC Genk of RSC Anderlecht: Welke wedstrijd geniet jouw voorkeur?

KRC Genk of RSC Anderlecht: Welke wedstrijd geniet jouw voorkeur?

Na de interlandbreak staan er twee topaffiches op het programma in de Ghelamco Arena tegen KRC Genk en RSC Anderlecht!

Graag vernemen we van onze abonnees welke wedstrijd hun voorkeur geniet:

  • KAA Gent - KRC Genk: maandag 26 oktober om 20u45
  • KAA Gent - RSC Anderlecht: zondag 8 november om 18u15

Abonnees die geen mail ontvingen kunnen hun voorkeur doorgeven via de button onderaan. 

Door de huidige maatregelen kunnen wij maar de helft van onze 12.500 abonnees ontvangen per thuiswedstrijd. Iedereen wordt dus verdeeld over de volgende twee thuismatchen.

Uit de supportersenquête bleek dat abonnees graag zelf de keuze maken naar welke wedstrijd ze mogen komen. Wanneer er meer dan 6.250 abonnees één van de matchen kiezen, zal de selectie gemaakt worden op basis van het 'first come, first served' principe. Wanneer bijvoorbeeld 7.500 abonnees kiezen voor de eerste match, dan zullen de 6.250 plaatsen gegeven worden aan de 6.250 abonnees die eerst hun abonnement kochten tijdens de periode van aankoop. De andere 1.250 abonnees krijgen dan tickets voor de andere match. Wie zijn voorkeur niet doorgeeft, zal tickets krijgen voor de wedstrijd waarvoor het minste inschrijvingen zijn.

Kiezen kan tot woensdag 14/10

Via de button hieronder kan u aanduiden welke van beide matchen uw voorkeur geniet. Kiezen kan tot woensdag 14 oktober 2020, middernacht.

Geef jouw voorkeur door

Enkele dagen na het afsluiten van de bevraging ontvangt u een e-mail waarin u meer info krijgt over uw online reservatie op de ticketingsite. Hier zal u net als bij één van de voorbije thuiswedstrijden uw tickets terugvinden.


‚Äč