Abonnementen: start loketverkoop

Abonnementen: start loketverkoop

Morgen (woensdag 10 juni) starten we de loketverkoop van de abonnementencampagne voor volgend seizoen. Vanaf 12u kan u bij ons terecht om uw abonnement voor het seizoen 2020-2021 te verlengen. Gezien de omstandigheden raden wij uiteraard nog steeds aan om vooral online te verlengen. 

Verleng je abonnement nu online! 

Loketverkoop vanaf 10 juni

Wie vanaf morgen zou willen komen verlengen, willen we alvast nog eens duidelijk meegeven dat de voorrangsperiode duurt tot 23 juni. Er is dus geen nood om morgen massaal naar de Ghelamco Arena af te zakken. Ook de dagen erna kan u nog steeds aan de loketten terecht. Kom je op woensdag 10 juni sowieso, weet dan dat er maatregelen werden genomen om alles in veilige omstandigheden te laten verlopen: 

  • Gescheiden parcours om binnen en buiten te gaan.  

  • Slechts een beperkt aantal supporters kan samen naar binnen. De rest wacht buiten (zoals bij de supermarkten). 

  • Er is handgel voor iedereen die binnenkomt.

  • De regels voor social distancing worden gehandhaafd.

  • Er zijn tevens KAA Gent-stewards aanwezig om alles in goede banen te leiden.  

  • Uw Buffalo mondmasker dragen is geen must maar wel een aanrader.

Nog geen afhalingen abonnementen / parkingkaarten

Wie eerder al zijn abonnement en/of parkingkaart voor volgend seizoen online verlengde en koos voor de optie "afhalen" vragen we om nog even geduld uit te oefenen en zeker niet vanaf morgen naar de Ghelamco Arena af te zakken. Dezer dagen is grote drukte met veel mensen absoluut te vermijden.  Van zodra de afhaling van abonnementen mogelijk is, zullen we dit zo snel mogelijk communiceren via al onze clubkanalen. 

Foto: Jorn Urbain (c)