KAA Gent verwelkomt Tsuyoshi Watanabe

KAA Gent verwelkomt Tsuyoshi Watanabe

KAA Gent is verheugd de komst van de Japanner Tsuyoshi Watanabe te mogen aankondigen. De 26-jarige centrale verdediger komt over van KV Kortrijk en ondertekende een contract voor 4 seizoenen.

Afgelopen seizoen was Watanabe de steunpilaar van KV Kortrijk. Hij speelde alle wedstrijden en miste in het hele seizoen geen enkele minuut. De Kortrijk-supporters verkozen hun sterkhouder dan ook terecht tot Speler van het Jaar.

Met zijn 1m86 is Watanabe een fysiek sterke verdediger. Hij kwam in januari 2022 van FC Tokyo naar Kortrijk, waar hij anderhalf seizoen zou blijven. Eerder in zijn carrière werd “Tsu” ook al geselecteerd voor de nationale ploeg van Japan.

“Tsuyoshi heeft vorig seizoen zijn kwaliteiten bewezen bij KV Kortrijk en stond daarom automatisch op de radar bij KAA Gent en onze coach. We streven er altijd naar om spelers toe te voegen die hongerig zijn en iets te bewijzen hebben."

“Met Tsuyoshi halen we zo’n speler in huis. Hij is een betrouwbare centrale verdediger, op en top prof, en heeft een grote wil om te winnen. We kijken ernaar uit om hem volgend seizoen in onze verdediging te zien" - Samuel Cardenas, Head of Scouting

We wensen Tsuyoshi alle succes, welkom!