Laat maar verdiend gelijkspel voor Jong KAA Gent

Jong KAA Gent blijft na 7 speeldagen in 1e Nationale ongeslagen in eigen huis. Zaterdagavond speelden onze beloften in de Chillax Arena 2-2 gelijk tegen Knokke. De bezoekers leken met de drie punten naar huis te gaan, maar dankzij een laat doelpunt van Tibe De Vlieger op vrije trap werd het toch nog een gelijkspel.

KLASSEMENT 1e Nationale

De start was niet echt scherp, maar de eerste helft verliep vrij evenwichtig. Jong KAA Gent scoorde niet via Goodluck Igbokwe, Knokke deed dat wel via Jens Naessens. Vijf minuten voor de rust zorgde hij voor de 0-1-tussenstand. Na de pauze ging Jong KAA Gent op zoek naar de gelijkmaker. De kansen kwamen er wel, maar het duurde tot de 73e minuut voor Goodluck kon scoren. Voor de Nigeriaan was het zijn derde goal in zes wedstrijden.

Lang kon de thuisploeg niet van dat doelpunt genieten, want tien minuten later scoorde Knokke. Een onverdiende nederlaag leek in de maak, tot het moment van invaller Tibe De Vlieger gekomen was. In de voorlaatste minuut maakte hij er met een heerlijke vrije trap nog 2-2 van. In de stand prijkt Jong KAA Gent op de vijfde plaats in 1e Nationale. Die plek staat komende zaterdag op het spel, want dan komt nummer 6 Virton op bezoek in Oostakker. La Louvière blijft intussen de onbetwiste leider. Het won vijf keer op rij en haalde 19 op 21.