Netwerkontbijt 2022-2023

Netwerkontbijt 2022-2023

 Op dinsdagochtend 8 november 2022, dag op dag drie jaar geleden, werden onze Business Partners opnieuw uitgenodigd voor ons exclusieve Netwerkontbijt 2022-2023.
 
Unieke setting voor dit Netwerkontbijt was de Chillax Arena, het vernieuwde oefencomplex in Oostakker. Voor velen van hen wellicht een eerste kennismaking met de thuisbasis van de KAA Gent Ladies, Jong KAA Gent en KRC Gent.
 
Onze Business Partners konden genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet in aanwezigheid van onze sportieve staf en medewerkers van KAA Gent. Er werd een vaste tafelschikking voorzien, zodat elke aanwezige met minstens twee spelers en één sportief afgevaardigde aan tafel zit. Dé ideale mogelijkheid om de spelers en stafleden beter te leren kennen in een informele sfeer.
 
Speciale dank aan Marc, vaste chef in Oostakker, en Gourmet Invent voor het heerlijke ontbijt en vlotte verloop van deze aangename ochtend.
 
Na het ontbijt volgden nog enkele interviews en inspiratie om de verschillende ploegen in de vernieuwde Chillax Arena voor te stellen aan het grote publiek. Sprekers van dienst waren Dominique Reyns (Voorzitster KAA Gent Ladies), Lucas Algoed (Commercial Manager KAA Gent Ladies), Sébastien Ronse (COO en afgevaardigde Jong KAA Gent) en Wouter Georges (Voorzitter KRC Gent). De vragenronde werd in goede banen geleid door Tyas Kastelijn (Commercial Manager).
 
Tot slot blikte onze hoofdcoach, Hein Vanhaezebrouck, terug op de prestaties tijdens de eerste seizoenshelft. Voor nu volgt voor de spelers en stafleden van de A-kern een welverdiende rustperiode om zich daarna opnieuw klaar te stomen voor de start van het nieuwe jaar.
 
Onderstaand kan u alle foto’s van het Netwerkontbijt in de Chillax Arena bekijken.