Doe mee met de Upkot College Cup!

Doe mee met de Upkot College Cup!

Samen met Kayzr en Upkot organiseren we de Upkot College Cup, een digitaal voetbaltoernooi waarin gamers het tegen elkaar kunnen opnemen in FIFA21. 

Zin om jouw skills te testen tegen andere fifaliefhebbers? Schrijf je nu in voor één van de twee kwalificatietoernooien en maak kans op coole prijzen!

Wat moet je doen? 

De wedstrijden gaan door via het online KAA Gent-platform van Kayzr. Schrijf je in voor een van de twee kwalificatietoernooien:

  • Donderdag 18 februari om 19u
  • Donderdag 25 februari om 19u

Schrijf je hier in

De winnaars van de twee kwalificatietoernooien nemen het finaal tegen elkaar op in de gameroom van de Upkot toren in Gent. De finale gaat door op dinsdag 13 april om 19u30. De gamer die uiteindelijk als overwinnaar van dat duel uit de bus komt, speelt de ultieme finale tegen onze esporter, Nicolas Persoons

Win coole prijzen

De top 3 van elk toernooi valt in de prijzen. Zij winnen respectievelijk een KAA Gent-abonnement voor volgend seizoen, een gesigneerd shirt of een digitale meet & greet met een KAA Gent-speler. De ultieme winnaar van de Upkot College Cup ontvangt daarbovenop ook een jaar lang Aïki Noodles en een gaming stoel geschonken door Upkot. Als kers op de taart mag de winnaar een eigen Upkot eSports-team samenstellen en trainen voor de FIFA eWorld Cup.