Europe play-offs: kalender & abonnementen

Europe play-offs: kalender & abonnementen

Zonet werd de kalender voor de Europe play-offs bekendgemaakt. KAA Gent begint de nacompetitie met een thuiswedstrijd op zondag 24 april tegen KRC Genk om 16u00.  De laatste thuiswedstrijd vindt plaats op zaterdag 21 mei tegen Sporting Charleroi.

Vrije verkoop 

De vrije verkoop start op donderdag 20 april om 12u00.  Vanaf 13 april zijn de vrije zitjes al beschikbaar voor niet-abonnees.

Bekijk alle prijzen

UPDATE: Voorrangsperiode abonnees afgelopen

Zoals altijd genieten de trouwe abonnees van een voorrangsperiode. Die start op woensdag 13 april om 12u en loopt af op woensdag 20 april om 23u59. Na de voorrangsperiode betaal je ook als abonnee de niet-abonneeprijzen. 

MAKKELIJK JE ABONNEMENT AANKOPEN

Na het inloggen op de ticketingpagina kunnen abonnees het play-off abonnement terugvinden onder Mijn Account > Mijn bestellingen.

Als abonnee heb je geen apart e-ticket meer nodig. Zorg er dus zeker voor dat je het abonnement meeneemt naar de wedstrijd! 

Couponcodes

Fans die nog een openstaand tegoedbedrag hebben, vinden onder Mijn Account > Mijn bestellingen hun reservatie terug met hun resterend bedrag automatisch in mindering gebracht. 

Mocht je geen Europe play-offs abonnement nemen, dan contacteren wij je voor de start van de abonnementenverkoop 2022-2023 persoonlijk via mail. Hierin geven we dan jouw resterend saldo en couponcode mee.

Let wel, alle couponcodes dienen uiterlijk gebruikt te worden tijdens de abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen.

Vragen?

Neem dan contact op via fans@kaagent.be of tickets@kaagent.be.

Openingstijden loketten

  • ​​​Maandag - Vrijdag van 12u tot 18u
  • Zaterdag: tussen 10u en 13u. In weekends waar we een thuiswedstrijd spelen, is de ingang via Fanshop.
  • Zondag: gesloten (behalve op wedstrijddag).
     
  • Wedstrijddag: vanaf 5u voor de match
  • Thuiswedstrijd tijdens de week: van 10u tot 12u45 en 14u tot aanvang wedstrijd.