Jarige John Arthur schenkt Jong KAA Gent een punt

Na de overwinning bij Olympique Charleroi eerder in de week trok Jong KAA Gent afgelopen weekend met veel vertrouwen naar Hoogstraten. Een nieuwe zege zat er uiteindelijk niet in, want na een late goal van John Arthur eindigde de wedstrijd op 1-1.

Goed voetbal brengen was een moeilijke opdracht, daarvoor werkte het veld van Hoogstraten niet echt mee. Op een slechte grasmat werd er vooral gebikkeld en was het de thuisploeg die al na 11 minuten op voorsprong kwam.

Hoogstraten speelde goed georganiseerd, maar slikte in de 88e minuut alsnog de gelijkmaker. Op een hoekschop van Cederick Van Daele kopte John Arthur raak, en dat uitgerekend op zijn verjaardag. Voor de 20-jarige Ghanees was het zijn zevende competitiedoelpunt.

Met nog 6 speeldagen voor de boeg volgt Jong KAA Gent op 7 punten van de vierde plaats. Komend weekend staat er een thuiswedstrijd tegen staartploeg KVK Ninove op het programma. Supporters op post om 19.30u in de Chillax Arena in Oostakker!