ZONDER 7EVER - Abonnementen 2024-2025

ZONDER 7EVER - Abonnementen 2024-2025

Spanning, vreugde, verdriet. Een roetsjbaan van emoties maakt supporteren zo uniek. Buffalo’s kennen euforie, maar weten ook wat afzien is. We zijn trouw aan onze kleuren, no matter what. 

De Gantoise is wat ons verbindt, een deel van wie we zijn. Fierheid zit diep gewurteld in onze Gentse harten. Buffalo's zetten zich tuupe achter stamnummer 7. Gezond eigenwijs, rechttoe rechtaan. 

Laat ook volgend seizoen je steun voelen en kies nu jouw abonnement. We bieden je het mooiste stadion, het grootste café van Gent en onvergetelijke momenten. Wij gaan ervoor, ZONDER 7EVER.

BEKIJK PRIJZEN

KIES NU JE ABO

NIEUWE PRIJSTYPES

KAA Gent volgt de Supportersraad en verlaagt de prijzen voor Tribune 3, waar de kijkervaring nog beter is. De nieuwe prijsstructuur is dynamischer en aangepast aan het zicht op het veld.

Concreet worden de buitenvakken van Tribune 3 tot wel 120 euro goedkoper. Enkel de prijs van het meest centrale vak (324) stijgt licht. Die nieuwe prijsstructuur passen we ook toe op Tribune 1.

VOORDEELTARIEVEN

Naast de bestaande prijzen voor +16 en -16 blijft op Tribune 3 een korting voor 65+ gelden. Maar dat is niet alles. Nu zijn er ook nieuwe voordeeltarieven om aan verschillende behoeften te voldoen.

Zo introduceren we op de familietribune (T4) tarieven voor kinderen onder de 12 jaar, voor scholieren tussen 12 en 16, en een speciaal tarief dat geldig is voor alle jongeren tussen 16 en 22.

MET OF ZONDER PLAY-OFFS

Je kiest opnieuw voor een abo met of zonder play-offs. Met een ABO PLUS+ kom je naar 20 matchen in de Planet Group arena, met een ABO naar 15 thuiswedstrijden in de reguliere competitie.

Een ABO PLUS+ is hoe dan ook de meest voordelige abonnementsformule. Neem je toch een ABO, dan kun je na de reguliere competitie een abo nemen voor de Europe of Champions Play-Offs. 

BEKIJK PRIJZEN

TIMING

VOORRANGSPERIODE
Tot 10 juni (12u) konden de abonnees van 2023-2024 hun abonnement op hun huidige plaats verlengen zonder dat iemand anders toegang had tot zijn of haar plaats. 

VRIJE VERKOOP
Vanaf dinsdag 11 juni (12u) zijn alle vrije plaatsen beschikbaar voor iedereen.

VAN PLAATS WISSELEN
Ben je abonnee en wil je van plaats wisselen? Aanvragen om van plaats te wisselen konden online ingestuurd worden tot het einde van de voorrangsperiode. Het inschrijvingsformulier is nu afgesloten. Wil je toch nog van plaats veranderen, kom dan langs aan het loket.

VERZENDEN EN OPHALEN
Kies je voor verzending, dan mag je vanaf 24 mei je abonnement in de bus verwachten. Kies je voor afhaling, dan verwelkomen we je graag vanaf 19 juni aan de loketten in de Planet Group arena.

PARKINGABONNEMENTEN

Ook de parkingkaarten volgen deze tijdlijn: online vanaf 17 mei (en gereserveerd t.e.m. 10 juni om 12u). Je kunt je abo en je parkingkaart gelijktijdig online verlengen. Loketverkoop start vanaf 3 juni.  

Betaal slechts 1x verzendingskosten en voeg aan je transactie je parkingkaart toe bij je abo.

Parkingabonnementen zijn geldig voor alle competitie-, beker- en Europese matchen. 

EXTRA VOORDELEN ALS KAA GENT ABONNEE

 • Je vaste plaats in het stadion bij 15 of 20 thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League.
   

 • Je geniet van de voordeligste prijs per wedstrijd. Losse tickets zijn altijd duurder. 
   
 • Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop.
   
 • Gratis toegang tot eerste thuiswedstrijd in de Europese voorrondes voor ABO PLUS+.
   
 • Gratis toegang tot de Fanmatch op woensdag 17 juli in de voorbereiding op het seizoen voor ABO en ABO PLUS+.
   
 • Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong KAA Gent in 1e Nationale.
   
 • Voorrang en speciale tarieven bij de ticketverkoop voor Europese en bekerwedstrijden.
   
 • Voorrang bij het verlengen van je abonnement voor het seizoen 2025-26.

PRIJZEN PLAY-OFFS

Neem je geen ABO PLUS+ maar een ABO, dan kun je na de reguliere competitie nog een abonnement aanschaffen voor de Champions of Europe Play-Offs. Bekijk hier de prijzen.

 

FAQ

 • Je vaste plaats in het stadion bij 15 of 20 thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League.
   

 • Je geniet van de voordeligste prijs per wedstrijd. Losse tickets zijn altijd duurder.
 •  
 • Gratis toegang tot eerste wedstrijd in de Europese voorronde voor ABO PLUS+ (in geval van kwalificatie).
   
 • Gratis toegang tot de Fanmatch in de voorbereiding op het seizoen voor ABO en ABO PLUS+ (datum nog te bepalen). 
 •  
 • Altijd minstens 7% korting in de KAA Gent-webshop bij elke aankoop.
   
 • Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong KAA Gent in 1e Nationale.
   
 • Voorrang en speciale tarieven bij de ticketverkoop voor Europese en bekerwedstrijden.
   
 • Voorrang bij het verlengen van je abonnement voor het seizoen 2025-26.

 

 

 

 

Je kunt maar 1 abonnement per Buffalo Account aankopen. De nieuwe wetgeving van de Belgische voetbalbond bepaalt dat elk abonnement gelinkt moet worden aan één unieke persoon. De naam op het abonnement moet overeenstemmen met de indentiteitskaart. Controle is mogelijk.

Met je Buffalo Account kun je wel tot 10 gepersonaliseerde abonnementen aankopen voor vrienden en familie. Koop je voor een supporter die al bij ons in het systeem staat? Dan heb je zijn of haar mailadres of klantennummer nodig om het abonnement te verlengen.

Tip: voeg hem/haar toe aan jouw "vrienden & familie" om makkelijk zijn abonnement te verlengen. Zo hoef je tijdens de aankoop niet opzoek te gaan naar klantennummers en mailadressen.

Hoe kan ik mijn account koppelen aan vrienden en familie? – Help Center (kaagent.be)

Je kan als abonnee makkelijk jouw abonnement en dat van anderen online verlengen. Hiervoor volg je alle stappen onderaan beschreven. Tip: Zorg dat iedereen van wie je het abonnement wil verlengen gekoppeld is aan jouw vrienden en familie. Hoe je dit doet kan je hier terugvinden.

 

1. Inloggen via onze ticketingpagina met jouw Buffalo account.

 

2. Maak jouw keuze tussen een ABO en ABO PLUS+ door de juiste afbeelding te kiezen. Je kan ook gaan naar 'Jouw account & tickets' > 'Koop beschikbare producten' > 'Abonnementen: ABO Jupiler Pro League - 2024/2025' om jouw abonnement te kiezen.

 

3. Jouw huidige plaatsen als abonnee verschijnen in een pop-up venster, net zoals die van alle gekoppelde accounts. Je kan deze verlengen door het winkelmandje aan te klikken en op volgende te klikken.

 

 

4. Wil je nog een andere plaats toevoegen voor een niet-abonnee? Klik dan op 'koop een ticket met een nieuwe stoel' > 'kies in stadionplan'.

 

5. Selecteer een vrije stoel in het stadionplan. Met andere woorden, een blauwe stoel met een witte achtergrond. Alle andere stoelen (met een rode achtergrond) zijn gereserveerd voor abonnees tot 15/06 23u59 en voorlopig dus niet beschikbaar. Klik op volgende na het selecteren van een correcte vrije stoel.

 

6. In het overzicht zie je al jouw geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam staan van de effectieve gebruiker. Is dit niet het geval, dan kan je het mailadres of accountnummer invullen en op enter klikken of de knop 'toewijzen' aanklikken. Alle gekoppelde accounts verschijnen in een handig overzicht. Per stoel kan slechts één, unieke gebruiker worden geselecteerd.

 

 

7. Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen (op naam, gepersonaliseerd) kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren. Voor een verzending aan huis met Bpost betaal je een extra kost van €6. Klik op volgende om jouw bestelling te bevestigen.

 

8. Indien een factuur gewenst, vink het voorziene vakje aan en klik op volgende.

 

9. Bekijk als voorlaatste stap jouw volledige bestelling en klik op aanvaarden.

10. Je wordt doorverwezen naar de betaalpagina. Indien de transactie is geslaagd ontvang je een bevestigingsmail met alle details van jouw bestelling.

 

 

Dan kan je bij de start van de abonnementenverkoop een vrije plaats kiezen in het stadion. Na de voorrangsperiode komen ook alle niet-verlengde plaatsen vrij. Je hoeft dus niet te wachten tot na de voorrangsperiode.

Om een abonnement te kunnen kopen, zowel voor jezelf als voor iemand anders, moet die persoon wel een Buffalo-account hebben. Lees hier hoe en waarom je een account aanmaakt:  Hoe maak je een Buffalo Account aan? – Help Center (kaagent.be)

 

 

Wanneer je als abonnee abonnementen bezit op bedrijfsnaam zal je deze online kunnen verlengen. Wel veranderen er een paar dingen voor het seizoen 2024-2025. Zo kan je geen abonnement op bedrijfsnaam meer aankopen voor jongeren (-16), maar enkel nog aan volwassenentarief. 

Wens je een bepaalde plaats toch te verlengen aan het -16-tarief? Neem dan contact op met tickets@kaagent.be en zorg alvast dat de minderjarige een Buffalo account heeft gecreëerd op onze ticketingpagina.

Sinds dit seizoen moet elk abonnement gepersonaliseerd zijn. Met andere woorden, ook kinderen hebben een uniek account nodig om hun abonnement te kunnen aankopen. Je hebt hiervoor echter geen eigen mailadres nodig.

 

1. Inloggen via onze ticketingpagina met je Buffalo account als ouder. Nog geen Buffalo account? Klik dan hier.

2. Klik rechtsboven op je naam en ga naar 'Jouw account & tickets'. Onderaan vind je het overzicht 'vrienden en familie', waarbij je de optie 'kind toevoegen' kan selecteren. Na het invullen van alle gegevens heeft je zoon of dochter een eigen profiel op de ticketpagina.

3. Nu het account gecreëerd is kan je overgaan tot de aankoop van je abonnement. Keer terug naar de startpagina en maak je keuze tussen een ABO of ABO PLUS+ door de juiste afbeelding te kiezen. 

4. Selecteer een vrije stoel in het stadionplan. Met andere woorden, een blauwe stoel met een witte achtergrond. Alle andere stoelen (met een rode achtergrond) zijn gereserveerd voor abonnees tot 15/06 23u59 en voorlopig dus niet beschikbaar. Klik op volgende na het selecteren van een correcte vrije stoel.

 

6. In het overzicht zie je je geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam moeten staan van de effectieve gebruiker. Klik op de knop 'toewijzen' om je zoon of dochter toe te selecteren, want deze heb je toegevoegd aan je 'vrienden en familie'.

 

 

7. Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren. Kies voor je zoon of dochter zeker het -16-tarief indien van toepassing.

 

8. Klik op volgende en ga verder naar de betaalpagina om je transactie af te ronden. Je zoon of dochter heeft nu zijn/haar eigen ABO of ABO PLUS+.

Aanvragen om van plaats te wisselen konden ingestuurd worden tot het einde van de voorrangsperiode (10/6, 12u). Het inschrijvingsformulier is nu afgesloten.

Wil je toch nog van plaats veranderen, kom dan langs aan het loket.

 

Als je ervoor koos om jouw abonnement op te sturen, dan zal je dit in de loop van eind mei, begin juni ontvangen.

Als je liever je abonnement aan het loket afhaalt, dan zal dit mogelijk zijn vanaf woensdag 19/06.

Abonnementen versturen via Bpost kost 6 euro per bestelling

Vrienden en Familie stelt je in staat om verschillende accounts aan elkaar te koppelen zodat je makkelijk meerdere tickets en abonnementen samen kunt afrekenen en zo ook verschillende plaatsten naast elkaar kunt selecteren. 

Voorwaarden: 

Check. Hoe koppel ik nu mijn account aan vrienden en familie?

Stap 1:

Surf naar de KAA Gent Ticketpagina

Stap 2:

Rechtsboven klik je op het pijltje naast je naam en vervolgens op ‘jouw account’. 

Jouw_account.png

Stap 3:

Scrol naar onder tot de sectie 'Vrienden en familie' opduikt. Vul het e-mailadres van je vriend in op de plaats 'vriend e-mail'. Klik op de blauwe knop.

vrienden_en_familie.png

Stap 4:

Stap 5:

Laat deze vriend/familielid éénmalig online inloggen met hun e-mailadres om je aanvraag te accepteren.

KLAAR:

Jullie accounts zijn nu gekoppeld en jullie kunnen voor elkaar aankopen doen. 👏

-> Hoe kan ik een ticket toewijzen aan iemand anders?

 

Bekijk de instructievideo: 

 

Meer vrienden toevoegen? Herhaal dan dit proces.

Je kunt je accountnummer terugvinden door in te loggen op jouw Buffalo Account.

 

Klik op je naam > account & tickets > accountnummer (staat rechts van je naam). 


 

Indien je je abonnement niet bijhebt, kun je via de KAA Gent app je abonnement terugvinden met een barcode. Dit kun je gebruiken als toegangsbewijs. 

Als je je abonnement hebt verloren of vergeten, kun je ook een duplicaat of vervangticket (€10) aanvragen aan onze loketten. Een nieuw abo kost €15. 

 

 

 

Heb je al een abonnement? Dan word je persoonlijk gecontacteerd door onze medewerkers. Niet het geval? Neem dan gerust zelf contact op met fans@kaagent.be.

Heb je nog geen abonnement? Neem dan gerust zelf contact op met fans@kaagent.be.

Dit is enkel mogelijk tijdens de voorrangsperiode. De huidige eigenaar van het abonnement moet ons schriftelijke bevestiging bezorgen dat hij/zij het abo wil doorgeven (via mail of op papier aan het loket).

Zorg er alvast voor dat de overnemer een Buffalo Account heeft aangemaakt via onze ticketingpagina.

Bekijk hier alle prijzen voor het seizoen 2024-2025.