Buffalo Kidsdag op 29 augustus

Op maandag 29 augustus tussen 14u30 en 19u zijn alle jonge Buffalo's en hun (groot)ouders welkom in de Ghelamco Arena voor een fantastische dag samen met de spelers.

BUFFALO KIDS TRAINEN MET A-KERN

Van 15 uur tot 16 uur organiseert HEIN VANHAEZEBROUCK een trainingssessie waaraan ook een vijftiental kinderen uit het Elk Talent Telt project deelnemen! Volg zijn richtlijnen , voer zijn opdrachten uit en leer uit zijn commentaar !

BUFFALO KIDS ONTMOETEN TRAINERS EN SPELERS

Van 16u30 tot 18u30 staan de trainers en spelers ter beschikking van onze Buffalo Kids voor handtekeningen, foto’s en een babbel. Een mega meet and greet !

BUFFALO KIDS VEROVEREN DE PROMENADE

Onze promenade wordt omgetoverd tot een Buffalo Kids paradijs : spelletjes, disco , eet- en drinkstanden , clowns … Voorts zijn er infostanden van de Supportersclubs, de KAA Gent Ladies en onze Community werking! De hele Buffalofamilie presenteert zich aan de Buffalo Kids!

BUFFALO KIDS TRAPPEN PENALTIES!

In een ware penalty shoot-out leren we de beste KIDS strafschopnemer (-16 jaar) kennen. Zij nemen het op tegen één van onze keepers! Inschrijven kan tot 25 augustus. Inschrijvingsformulieren kan je vinden in de Buffalo Bistro (Ghelamco Arena, 2de verdieping). Bekijk hier de openingsuren van de Buffalo Bistro. 

>> Nog geen lid van de Buffalo Kids Club? Schrijf je hier in!
 

BUFFALO KIDS ZIEN VROEGERE VEDETTEN

Om 17u30 komt een ploeg met Gentse  iconen op het veld.  Kapitein van “old La Gantoise” is Gunther Schepens. Reeds bevestigde namen zijn o.a. Ivica Dragutinovic, Darko Anic, Yves Soudan, Krist Porte, etc. 

BUFFALO KIDS  LEREN DE GHELAMCO ARENA KENNEN

De Kids kunnen een kijkje nemen in grote delen van de Ghelamco Arena : perszaal, kleedkamer , een Skybox , de business seats , de herdenkingsmuur…

Wedden dat je er de selfie van de eeuw maakt? Bezorg jouw mooiste selfie en win een prijs!

Praktisch:

  • Opening stadion: 14u30
  • Parkeren: parking KAA Gent, parking De Kaasboer, parking Brico Plan It bovenaan .
  • Fietsen: er zijn voldoende fietsstallingen rond het stadion.

29 AUGUSTUS WORDT JE MOOISTE VAKANTIEDAG!