Toegang opnieuw gratis of aan halve prijs voor abonnees in Conference League

Toegang opnieuw gratis of aan halve prijs voor abonnees in Conference League

Als we ons kwalificeren voor de Play-Offs van de UEFA Europe Conference League dan is er voor de houders van een Abo Plus+ voor de derde keer op rij gratis toegang bij de thuiswedstrijd. 

Heb je geen Abo Plus+ maar een abonnement zonder play-offs? Of ben je member van KAA Gent? Dan kun je net zoals bij de twee vorige Europese thuiswedstrijden tickets kopen aan halve prijs

Samengevat

  • Abo Plus+ = gratis
  • Abo reguliere competitie of Member = halve prijs
  • Niet-abonnees = prijs van een normale competitiewedstrijd

Abo upgraden?

Heb je een abonnement zonder play-offs en wil je graag upgraden naar een Abo Plus+ inclusief play-offs? Dan kun je langsgaan bij onze dienst ticketing. 

Hoe binnenkomen? 

Abonnees met een Abo Plus+ kunnen gewoon binnen met hun abonnement. Reguliere abonnees en members hebben een ticket nodig en kopen dat online of aan de loketten zodra de ticketverkoop begint.

TICKETS & ABO'S

OPENINGSUREN LOKET

Opgelet: KAA Gent moet zich eerst nog kwalificeren. De hoop is in elk geval groot na een 5-0-overwinning in de heenmatch tegen Pogoń Szczecin. Onze mogelijke tegenstander in de Play-Offs wordt het Cypriotische APOEL Nicosia of FC Dila Gori uit Georgië. APOEL won alvast de heenwedstrijd met 0-2. De heen- en terugwedstrijd in de Play-Offs worden gespeeld in de week van 21 en 28 augustus. De precieze data en tijdstippen liggen nog niet vast, ook niet wie eerst uit en thuis speelt.