KAA Gent sluit stage af met zege tegen CFR Cluj

Op de laatste dag van de stage in Oliva heeft KAA Gent zijn oefenmatch tegen CFR Cluj met 2-1 gewonnen. Cluj staat momenteel tweede in de Roemeense competitie. In de eerste helft dreigde de tegenstander enkele keren, maar scoren lukte niet. Ook niet voor de Buffalo’s, die voor de rust vooral gevaarlijk waren via Archie Brown. Na de pauze kregen heel wat youngsters hun kans van Hein Vanhaezebrouck en ze brachten het er prima vanaf. Matias Fernandez-Pardo scoorde twee keer, terwijl Cluj enkel vanaf de penaltystip iets kon terugdoen. Een mooie afsluiter van een leerrijke stage voor onze jonge Buffalo’s. Op naar het echte werk nu, komende dinsdag in de Croky Cup tegen Club Brugge!

Opstelling eerste helft: Roef, Agbor, Kandouss, Lagae, De Sart, Kums (C), Samoise, Brown, Gerkens, Cuypers, Orban

Opstelling tweede helft: Schmidt, Ayinde, Mokio, Agbor (68’ Lagae), Fadiga, Soumah, De Vlieger, Van Hauter, Gandelman, Fernadez-Pardo, Depoitre

Doelpunten: 57’ Fernandez-Pardo 1-0, 65’ Fernandez-Pardo 2-0, 77’ Deac 2-1 (pen)