Welkom David Mukuna Trouet

Welkom David Mukuna Trouet

Goed nieuws om de week te starten: David Mukuna Trouet, de kleinzoon van Buffalo-legende Léon Mokuna, tekende deze week een contract bij KAA Gent. Hij komt over van de beloften van Beerschot en is een 20-jarige centrumspits. Mukuna Trouet speelde bij Beerschot al enkele minuten in 1A en maakte op 2 december 2021 zijn debuut op het hoogste niveau in Standard.

David is een beloftevolle, grote (1,92m) en sterke spits met veel diepgang en snelheid. Een typische nummer 9 die heel aanwezig is in de zestien en makkelijk tot scoren komt. Mukuna Trouet is een beloftevolle aanvaller die zal aansluiten bij ons beloftenteam en die hoopt zichzelf zo snel mogelijk tot de A-kern op te werken. Laat ons hopen dat hij een even mooie carrière kan uitbouwen bij ons als wijlen zijn grootvader! 

Leuk wist-je-datje: Grootvader Mokuna had dezelfde achternaam als zijn kleinzoon maar door een administratieve fout in zijn documenten werd indertijd "Mukuna" veranderd in "Mokuna". Een administratieve fout waar wijlen Léon Mokuna niet meer vanaf raakte. 


#COBW #BELOFTEN