Jongeren zonder Covid Safe Ticket: geen onderdak meer in het bezoekersvak

Jongeren zonder Covid Safe Ticket: geen onderdak meer in het bezoekersvak

Update 23/08: de overgangsregel waarbij jongeren die nog niet (voldoende) gevaccineerd zijn, coronaproof kunnen plaatsnemen in het bezoekersvak is na overleg door de Pro League opgeschort. Dit vak blijft tot nader order leeg.


Een aantal van onze jonge abonneehouders kunnen zondag nog niet (minstens 14 dagen) dubbel gevaccineerd zijn. Deze abonneehouders bieden wij tijdelijk de kans om de wedstrijd toch bij te wonen in het bezoekersvak, volgens de tot voor kort geldende covid-beperkingen en zo lang de voorraad strekt.

FOCUS OP JONGEREN

We willen met deze oplossing met name onze jongeren helpen die tot op vandaag in onmogelijkheid verkeerden om zich dubbel te laten vaccineren en voor wie een PCR test een aanzienlijke uitgave is. Je moet dus aan volgende voorwaarden voldoen:

  • Nieuw abonnement hebben voor het seizoen 2021-2022;
  • Tot de categorie behoren die op vandaag nog niet minstens 14 dagen dubbel gevaccineerd is (en uiteraard ook geen herstelcertificaat of recente test bezitten, in welk geval u uw gewone plaats kan innemen).

PRAKTISCH

We beschikken over een 350 tal coronaproof zitplaatsen, waarbij we  volgens first come, first served principe werken. 

Aanmelden kan vanaf 14u30 aan poort 12 (poort tussen parking Albert Heijn en bezoekersparking, ter hoogte van het hotel). Onze stewards checken uw ID en Covid Safe app en als u voldoet aan de voorwaarden ontvangt u een vervangticket dat via totem G toegang verschaft tot het bezoekersvak.

COVID MAATREGELEN

Voor deze supporters gelden de COVID-beperkingen zoals deze tot voor kort werden toegepast voor alle supporters:

  • Bubbels van max 8 personen;
  • Mondmaskerplicht;
  • Social distancing;
  • Één supporter bestelt drank en deze wordt genuttigd in de tribune;
  • Promenade kan niet gebruikt worden.

BUFFALO BACK