Beloften spelen 1-1 gelijk tegen Genk

In tegenstelling tot de A-kern, slaagden de beloften er gisteren niet in om hun wedstrijd tegen Genk te winnen. De enige A-kernspelers waren ditmaal keeper Anthony Swolfs, Thibault De Smet en Deiver Machado. Onze jonge Buffalo's kwamen na 65 minuten 1-0 voor via een corner. Kapitein  kapitein Andreas Burssens ging goed in duel en kopte raak. Twee minuten later stonden de bordjes echter alweer gelijk nadat Benson de 1-1 maakte voor de bezoekers.

Na het gelijkspel blijven onze jonge Buffalo's op plaats 3 staan. Leider Anderlecht heeft ondertussen wel al een voorsprong van 9 punten. Lokeren blijft tweede met een punt meer en een match minder en Club Brugge nadert op plaats 4 tot 2 punten van onze U21.