Zaterdag open training in de Ghelamco Arena

Zaterdag open training in de Ghelamco Arena

Heb jij ook last van PO1-stress? Zet die stress dan om in iets positiefs en kom zaterdag de spelers aanmoedigen bij de open training in de Ghelamco Arena!

Iedereen weet hoe belangrijk de eerstkomende wedstrijd tegen Club Brugge is. Om de spelers nog een laatste keer een hart onder de riem te steken voor ze zondag de Slag om Vlaanderen aanvatten, is er zaterdag een open training in de Ghelamco Arena.

Open training vanaf 10u

Vanaf 10u is iedereen welkom. De open training zal te volgen zijn in Tribune 4. Binnenkomen kan via gate H (zie plan hieronder). De training zelf vindt plaats tussen 10u30 en 12u.

Tot slot kunnen de dorstigen zich laven bij de bar van Mance Segers. Heb je bovendien in volle Buffalogekte nog steeds niets blauw-wits in je kleerkast, dan ben je ook welkom in de fanshop.

 

Mobiliteit

Uiteraard staan de vaste fietsenparkings ter beschikking voor al diegenen die bij mooi weer opteren om met de fiets te komen. Parking A (parking voor Tribune 1) en parking B (Brico onder) staan ter beschikking voor personen die met de wagen komen.

Kom zaterdag naar de training en toon onze spelers dat heel Gent achter hen staat!

COME ON BLUE WHITE ARMY!