Jong KAA Gent sluit seizoen af met gelijkspel

Jong KAA Gent heeft het seizoen in Eerste Nationale afgesloten met een 2-2 gelijkspel tegen Cappellen. Na een vliegende start leken onze beloften op weg naar winst, maar in de laatste minuut kregen ze toch nog het deksel op de neus.

Ahmed Abdullahi had maar 5 minuten nodig om de score te openen voor de Buffalo's en een handvol minuten later maakte hij er op penalty 2-0 van. Met zijn 21 doelpunten mag Abdullahi zich gedeeld topschutter van Eerste Nationale noemen.

Ondanks de dubbele achterstand bleef Cappellen niet bij de pakken zitten. De rode lantaarn scoorde al snel de aansluitingstreffer via Holly Kayinda. 2-1 was meteen ook de ruststand.

Na de pauze viel de wedstrijd een beetje stil en leek Jong KAA Gent op weg naar een zakelijke overwinning. Maar in de slotminuut kregen onze beloften niet voor het eerst dit seizoen nog een koude douche. Christian Junior Nzila-Goma maakte de 2-2 en legde zo de eindstand vast. Voor Jong KAA Gent was het al het dertiende gelijkspel van het seizoen.

Het seizoen in Eerste Nationale zit er nu op. Na 34 speeldagen eindigt   Jong KAA Gent op de 9e plaats met 49 punten. De trainingen gaan nog even verder en daarna bereiden we ons voor op een nieuw seizoen in de Chillax Arena. Tot dan!

Opstelling: De Schrevel (GK), Ayinde, De Meyer, Soumah, Van Hauter, Van Hoorick (60'), Igbokwe (60'), Ah. Abdullahi (90'), Ab. Abdullahi, Vernemmen (68'), Van Den Bergh

Wissels: Dubrovnyi (60'), Vanderdonck (60'), Bassinga (68'), Van Meirvenne (90')

Doelpunten: 5' en 12' Ah. Abdullahi 1-0 en 2-0, 14' Kayinda 2-1, 90' Nzila-Goma 2-2