Circus wordt structurele partner van KAA Gent

Circus wordt structurele partner van KAA Gent

Circus, de nummer 1 in sportweddenschappen en casinospelen, kiest opnieuw voor het Belgisch voetbal en steekt nu de taalgrens over. Na Standard wordt ook KAA Gent een structurele partner.

Het is officieel: Circus, het vlaggenschip van het Luikse bedrijf Gaming1, gaat in zee met KAA Gent. Circus was al partner van Standard, maar wil zijn aanwezigheid in België versterken door ook een Vlaamse topploeg te steunen. Het partnership mikt op spelplezier, maar zet ook volop in op verantwoord spelen, wat meer dan ooit belangrijk is.

Voor KAA Gent is dit partnership een nieuwe kans om naar een hoger niveau te klimmen. De club draait al sinds 2014 mee aan de Belgische top. In 2015 werd de landstitel een feit en dankzij de bekerwinst in 2022 zijn de Buffalo’s opnieuw verzekerd van Europees voetbal. Circus, dat sinds begin dit jaar ook in Nederland actief is, hoopt samen met KAA Gent internationale successen te beleven.

Emmanuel Mewissen, CEO van Ardent Group, over het nieuwe partnership: "Wij zijn zeer blij met de samenwerking met KAA Gent. Ardent is een groep die blijft groeien en internationaal steeds verder uitbreidt. Ons vlaggenschip, Circus, is nu actief in België, Frankrijk, Zwitserland en Nederland. We zijn trots op onze Belgische roots, en zeker als het om het steunen van onze sportteams gaat. Als Luikenaars sponsoren we Standard nu al vele jaren, maar we wilden ook de Waalse grens over om een fantastische Vlaamse club te steunen. KAA Gent is een club met veel potentieel en we kijken ernaar uit om het team te volgen op de Belgische velden en hopelijk tot ver daarbuiten."

Ook KAA Gent is enthousiast over het nieuwe partnership met Circus. Commercieel Manager Tyas Kastelijn: “KAA Gent is altijd op zoek naar structurele partners en met Circus hebben we de ideale match gevonden. We bieden hen een plek in hartje Vlaanderen met een internationaal karakter door onze Europese avonturen. In de huidige context is het heel belangrijk om een niet-aflatende focus op verantwoord spelen aan te houden. Dankzij de mogelijkheden die Gaming1 ons biedt, gaan we proberen om de beleving van de fans op een zo speels en zo slim mogelijke manier te verrijken."